FOTBAL  »  Superliga  »  BRĂNEŞTI - CRAIOVA 1-0

Ilie Stan: "Avem moral bun, sper că vom obţine rezultate pozitive"

Articol de - Publicat vineri, 06 august 2010 00:00

Antrenorul Victoriei Brăneşti, Ilie Stan, a comentat primul succes din Liga I al formaţiei pe care o pregăteşte, 1-0 cu Universitatea Craiova.

"Sunt fericit. Ma bucur ca jucatorii au avut puterea sa revina dupa infrangerea de la Cluj. Au inteles ca fara munca si sacrificiu, plus angajament total, nu se poate face performanta.

Avem moral bun si sper ca de acum inainte vom obtine rezultate pozitive", a spus Ilie Stan

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
florinch
florinch  •  07 August 2010, 17:13

Vrei sa castigi 75-100$ pe saptamana lucrand la calculator?Nimic mai simplu:trimite un e-mail cu textul "LUCRU ACASA" la adresa: [email protected] si vei afla cum.

fc_oltenia_craiova
fc_oltenia_craiova  •  07 August 2010, 00:48

vrem stadionu mititeLUCRAIOVA nu merita sa joace pe stadionul Central s-a intors de frica ca iese Solomon si muta FC Oltenia pe Oblemenco

ucvfc
ucvfc  •  07 August 2010, 00:43

@fc_oltenia_craiova:ba olig@frenule,pe tine daca te aflu cine esti iti rup picoarele,LLUATI'AS FAMILIA'N PUL@ DE TZIGAN JEG@S

Vezi toate comentariile (4)
Comentează