FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - STEAUA, DUMINICĂ, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Ilie Stan jonglează cu 13 jucători pentru meciul cu Vaslui!

Brandan a jucat pînă acum pe trei
posturi: fundaș stînga, stoper, în
amicalul cu Sportul, și mijlocaș central,
iar acum ar putea bifa și postura de
fundaș dreapta
Brandan a jucat pînă acum pe trei posturi: fundaș stînga, stoper, în amicalul cu Sportul, și mijlocaș central, iar acum ar putea bifa și postura de fundaș dreapta

Articol de - Publicat vineri, 14 octombrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 13 octombrie 2011 21:58

Tehnicianul stelist are mari bătăi de cap în alcătuirea primului "11" pentru partida de duminică, cu FC Vaslui


Steaua are 11 absenţi pentru partida cu FC Vaslui, de duminică seară, şi numai vreo 13 jucători valizi plus puştii din lot. Ilie Stan aşteaptă de la oră la oră veşti de la staff-ul medical pentru a afla pe ce jucători se poate baza în derby-ul etapei a zecea.

Fără fundaş dreapta
Marea problemă a roş-albaştrilor este una veche în acest sezon: postul de fundaş dreapta. Cu Matei accidentat pe o perioadă îndelungată, Emeghara a fost folosit pe acea poziţie în ultimele partide. Fundaşul nigerian a rezistat însă doar cîteva meciuri, resimţind iar dureri la genunchi în meciul din Europa League cu AEK Larnaca. Eme nu s-a antrenat deloc în cantonamentul de la Săcele, intrînd abia de ieri la un program de intensitate mai mare. Cel mai probabil, Emeghara va fi maximum rezervă duminică. Pentru poziţia de fundaş, Stan va trebui să improvizeze ori va folosi acolo unul dintre cei doi fundaşi stînga din lot, Brandan sau Latovlevici. A doua soluţie ar fi folosirea lui Geraldo în dreapta, care ar duce la un cuplu de fundaşi centrali format din Martinovici şi Brandan! Portughezul Geraldo are şi el probleme de sănătate, însă sînt şanse mari să fie refăcut pentru meciul cu Vaslui.

Cine va fi mijlocaş stînga?
Accidentarea lui Cristi Tănase la echipa naţională este o altă lovitură primită de tehnicianul stelist. Stan va trebui să decidă cum va muta la mijloc. Tatu a demonstrat că e polivalent şi poate juca şi atacant, dar şi mijlocaş de bandă dreaptă, unde ar putea trece şi contra moldovenilor. În centru se prefigurează cuplul Prepeliţă-Bourceanu, iar pe stînga Bălan pare cel care poate acoperi cel mai bine zona. În lipsa lui Mihai Costea, în avanposturi vor juca muntenegreanul Nikolici şi Rusescu.

Cum ar putea arăta Steaua la Vaslui:
Stanca - Brandan, Martinovici, Geraldo, Latovlevici - Tatu, Prepeliţă, Bourceanu, T. Bălan - Rusescu, Nikolici

Situaţia absenţilor la Steaua:
Tătăruşanu - şi-a scos piciorul din ghips, se antrenează la sală
Emeghara - probleme la genunchi
Gabi Matei - va reveni abia în retur
Galamaz - în recuperare după ruptură musculară
Gardoş - are piciorul în ghips şi e suspendat după ce l-a accidentat pe Băcilă
Iliev - suspendat
Dorinel Popa - s-a operat, va reveni peste două luni
Răduţ - în recuperare după multiplele accidentări
Cristi Tănase - problemă la gleznă
Mihai Costea - problemă la gleznă

Hizo: "Terminaţi cu isteria!"
Tehnicianul Vasluiului, Viorel Hizo, spune că nu simte nici o presiunea înaintea partidei cu Steaua, de duminică. "Acest meci va fi unul absolut normal, nu simt deloc presiune. Le voi răspunde celor de la Steaua după meci. Ce să facă Wesley la Steaua? El nu mai are 16 ani să viseze la tot ce spune Becali. Nici eu nu stau să mă uit noaptea pe tavan şi să visez ca alţii. Încercăm să ne detaşăm de această isterie creată de Steaua. Sîntem foarte concentraţi şi determinaţi!", a anunţat "Dulăul".

Geri se visează antrenor la Steaua
Portughezul Geraldo se gîndeşte să continue la Steaua şi atunci cînd va termina cu cariera de fotbalist. "Normal că mi-aş dori să fiu antrenorul Stelei, cine nu şi-ar dori asta? Ştiu că s-au schimbat mulţi jucători în ultima vreme, dar nu mă tem, asta s-a întîmplat şi din cauza faptului că la echipă nu au fost rezultate", a spus stoperul de 31 de ani la DolceSport. El mai are contract cu trupa din Ghencea pînă la finalul acestui sezon.

Narcis o spionează pe Maccabi
Directorul sportiv al roş-albaştrilor, Narcis Răducan, a plecat astăzi în Israel pentru a o spiona pe viitoarea adversară a Stelei în grupele Europa League. Răducan o va vedea pe Maccabi Haifa în partida de campionat de sîmbătă, contra formaţiei Maccabi Netanya. Haifa este pe cinci în Israel, cu 11 puncte după 7 etape, la o distanţă de 5 puncte de ocupanta primului loc. Partida dintre Maccabi Haifa şi Steaua va avea loc joia viitoare, în Israel.

Gardoş, pedeapsă redusă
Comisia de Recurs a LPF i-a redus cu două etape pedeapsa lui Florin Gardoş. Stoperul stelist fusese iniţial suspendat pentru zece meciuri, după ce i-a provocat o dublă fractură de tibie şi peroneu lui Cosmin Băcilă. Incidentul s-a petrecut în etapa a şaptea, pe 17 septembrie. Stelistul a stat deja trei meciuri, două în campionat şi unul în Cupa României. Accidentat în acest moment, el va mai sta pe tuşă încă 4 etape de campionat şi un meci în Cupa României, urmînd a reveni pe gazon peste o lună, la partida din etapa a 14-a, cu Ceahlăul.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (51)
seba133
seba133  •  15 Octombrie 2011, 00:29

stanca jeraldo martinovici brandan latovlevici tatu prepelita bourceanu tibi balan rusescu florin costea cred ca-i cea mai buna in momentul de fata.HAIDE STEAUA.

neko00
neko00  •  14 Octombrie 2011, 11:12

Stanca Mustata-Geraldo-Martinovici-Latovlevici Prepelita-Bourceanu-Brandan T. Balan Tatu-Nikolici

forzzainter
forzzainter  •  14 Octombrie 2011, 11:09

De ce nu joaca Nastasie pe stanga?

Vezi toate comentariile (51)
Comentează