FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID 0-0

Ilie Stan, nemulţumit de rezultatul negativ cu Rapid: "Fără jucători nu pot face nimic"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 24 octombrie 2011 22:59

Antrenorul stelist, Ilie Stan, este dezamăgit de egalul obţinut de echipa sa în faţa Rapidului, pe Naţional Arena, 0-0, şi crede că jucătorii săi ar fi putut cîştiga în condiţiile în care Steaua a jucat aproape un sfert de oră în superioritate numerică.

"Îmi pare foarte rău, că puteam să cîştigăm. Felicit suporterii care au fost în număr foarte mare şi ne-a încurajat, sper ca de astăzi să fie o altă Stea. Fotbalul se joacă pe goluri, am încercat, dar nu am reuşit să o băgăm în poartă, echipa şi-a dorit victoria.

Am venit cu suflet deschis la Steaua, dar fără jucători nu pot face nimic", a declarat la DolceSport.

După 11 etape Steaua rămîne pe locul 8 în clasament, la 10 puncte distanţă de liderul Dinamo, care a remizat pe teren propriu, 0-0 împotriva Braşovului.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (75)
bozgor
bozgor  •  25 Octombrie 2011, 14:23

PAI NU ZICEAI TU MAI CAISA OFILITA CAND AI VENIT LA STEAUA CA LE FACI PE TOATE? CA TE DESCURICI , CA BLABLA BLA... ACU' NU MAI POTI"? SIGUR CA NU POTI , UNA CA JIJ ESTE NEBUN DOI NU AI ECHIPA ,TREI NU ESTI CAPABIL. PUNCT

wollt_r
wollt_r  •  25 Octombrie 2011, 02:41

Boiere te-ai depasit cu avataru asta :)))

sundancekid_nr.one
sundancekid_nr.one  •  25 Octombrie 2011, 02:12
Postat de sundancekid_nr.one pe 25 Octombrie 2011, 02:00

Ardelene "baga" pe google search urmatoarele cuvinte..mother syncronicity ..police...asculta melodia o dedic STELEI de acuma !!! Forta Mother...Forta Steaua !! Melodia are acelasi ritm cu echipa aceeasi voce ca a lui gigi becali !!

Acuma ascultati syncronicity 2 ...ala e ritmul pe care joaca dinamo in comparatie cu oile zapacite si chinuite ..hihi

Vezi toate comentariile (75)
Comentează