FOTBAL  »  Superliga  »  ILIE STAN VREA CA STEAUA SĂ ÎI RECUNOASCĂ MERITELE LA SFÎRŞITUL ACESTUI SEZON

Ilie Stan vrea să i se recunoască meritele: "Aştept tricoul de campion!"

Ilie Stan, fost antrenor Steaua
Ilie Stan, fost antrenor Steaua

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 17 mai 2012 01:28

Fostul antrenor al Stelei, Ilie Stan, a spus că şi-ar dori ca Steaua să cîştige titlu. Acesta crede că şi el a contribuit la acest posibil succes şi că ar merita un tricou de campion.

"Au rămas în lupta pentru titlu trei echipe. Cred că echipa care va cîştiga şase puncte în următoarele meciuri va deveni şi campioană. Mi-aş dori foarte mult ca Steaua să cîştige titlul, pentru că aş avea şi eu un merit. Şi zic eu că aş merita un tricou de campion. Cred în forţa Stelei, în dorinţa jucătorilor şi le doresc multă baftă. Mai întâi Steaua trebuie să cîştige cu Dinamo, iar apoi la Cluj ca să joace cu titlul pe masă", a spus Ilie Stan.

Stan este foarte dezamăgit de retrogradarea celor de la Sportul Studenţesc şi a spus că şi-ar dori să revină cît mai repede în Liga 1.
"Sportul o echipă frumoasă, e păcat că retrogradează, azi însă nu au avut nicio şansă pentru că rapidiştii au făcut un joc foarte bun. Le va fi greu acum, pentru că joacă în Liga a II-a, dar sper să revină cât mai repede în Liga I", a adăugat fostul antrenor al Stelei.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (24)
alcapone
alcapone  •  17 Mai 2012, 11:41

bai bilbiitule ,esti dement? uita-te pe clasament

stelist1986
stelist1986  •  17 Mai 2012, 11:18

Sub conducerea maiastra a marelui ctitor Steaua va ajunge sa sarbatoreasca aniversari de la ultimul titlu din 2006. 10 ani de la ultimul titlu, 20 de ani ... ca de la Sevilla.

jediklaus
jediklaus  •  17 Mai 2012, 11:01

Eventual, cere tricoul de la un CFR-ist clujean, ca să-l miroşi, apoi n-ai decât să-ţi ţii respiraţia, pentru a nu pierde "aroma" acelui tricou de campion câştigat de CFR Cluj, că tu, Stane, n-o să câştigi campionatul nici în 20 de ani!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close