LIGA 1  ·  STEAUA

Ilie Stan vrea să mute banderola » Lista căpitanilor: Brandan, Geraldo, Tătăruşanu

Articol de - Publicat sambata, 12 noiembrie 2011 00:00

Aceasta e lista liderilor pe care a întocmit-o antrenorul, cu doi străini printre oamenii cei mai influenţi din lot


Steaua continuă să caute un căpitan chiar şi după ce Becali l-a desemnat lider pe Alex Bourceanu. Ronny Levy şi Ilie Stan au respectat dorinţa patronului şi i-au dat banderola "Gladiatorului", dar actualul antrenor are dubii în privinţa calităţilor de şef ale mijlocaşului luat acum cîteva luni de la Timişoara. "Are prea mult bun-simţ" e părerea lui Stan despre Bourceanu şi motivul pentru care tehnicianul se gîndeşte că ar fi bine să-i retragă statutul pe care i l-a acordat Gigi.

Ilie a identificat şi oamenii pe care îi vede capabili să îndeplinească acest rol în echipă: Tătăruşanu, Brandan şi Geraldo. Primul a mai fost căpitan la începutul acestui sezon, la ideea lui Mihai Stoica. Are autoritate în vestiar şi e un tip "dintr-o bucată", care a mai avut iniţiative şi în situaţii în care l-a deranjat pe patron. Ultima oară l-a scos din sărite pe Becali cînd a cerut să se revină pe Ghencea, din cauza condiţiilor proaste de la Mogoşoaia şi de la Buftea. Gigi s-a supărat că portarul a îndrăznit să-i sugereze schimbarea strategiei.

Ceilalţi doi favoriţi ai lui Stan, Brandan şi Geraldo, sînt străini, dar s-au impus şi sînt respectaţi şi de antrenor, şi de jucători, şi de suporteri. Sînt în top trei cei mai inteligenţi fotbalişti din lot şi sînt titulari în mod constant. Pablo a mai purtat banderola contextual, pe finaluri de meciuri, şi are un atu important pentru un stranier: vorbeşte foarte bine limba română şi e deja printre cei mai vechi din lot, după ce a petrecut la Steaua un an şi jumătate.

3 căpitani a avut Steaua de la startul sezonului: Tănase, Tătăruşanu şi Bourceanu

"Căpitanul ar trebui să fie votat de toţi jucătorii, nu e bine ca banderola să-i fie dată celui mai valoros fotbalist, acesta nu e un criteriu potrivit, respectul pe care îl impune respectivul contează mai mult"
Victor Becali, agent

"Cînd jucam la Steaua, Lăcătuş ţipa la mine în vestiar, în pauză, dacă nu făceam ce trebuia. Nu puteam să mă supăr pe Marius, fiindcă pe teren el îmi dădea curaj prin atitudinea pe care o avea. Un astfel de căpitan e cel mai bun"
Ilie Stan, antrenor Steaua

Brandan s-a implicat în cazul Costea-Bourceanu
Brandan l-a impresionat pe Becali îndeplinind rolul de consilier în conflictul dintre Florin Costea şi Bourceanu. Olteanul şi moldoveanul s-au încăierat la un antrenament. "Florin are reacţii necontrolate. L-a împins pe Bourceanu şi i-am scos pe amîndoi din antrenament", a zis Ilie Stan, iar Becali s-a enervat şi a mers să discute cu ei: "I-aş fi dat afară, dar Brandan mi-a spus că a existat o ceartă minoră şi că se petrec astfel de episoade peste tot, la toate echipele. A fost un moment de înţelepciune al lui Brandan, care m-a calmat".

Cine ar trebui să fie căpitan la Steaua? Votează în sondajul de mai jos!Vestea cruntă dată de Nelu Tătaru, după creșterea abruptă de infectări. Ce urmează
Libertatea
Comentarii (25)
beavis_alex  •  14 Noiembrie 2011, 11:48

Martinović e cel mai potrivit capitan.

daniel_marius  •  12 Noiembrie 2011, 19:48

tot respectul pentru Geraldo, dar de departe Brandan este cel mai potrivit pentru treaba asta!!!

tandd  •  12 Noiembrie 2011, 14:14

eu l-as vota capitan de echipa la steaua pe antrenorul-jucator gigi:))))

Vezi toate comentariile (25 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
13:00 Fotbal, Liga 1
Poli Iasi - Sepsi
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
15:00 Fotbal, La Liga
Athletic Bilbao - Real Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
15:30 Documentar, Il Luce
Episodul 10 - Mirajul fotbalului italian
TVR 1
17:00 Fotbal, Liga 1
Academica Clinceni - Dinamo
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
18:00 Fotbal, La Liga
Espanyol - Leganes
Digi 4, Telekom 4
18:15 Fotbal, Serie A
Inter - Bologna
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:00 Fotbal, Liga 1
Astra - CFR Cluj
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Serie A
Cagliari - Atalanta
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, La Liga
Osasuna - Getafe
Digi 4, Telekom 4
22:45 Fotbal, Serie A
Napoli - Roma
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
23:00 Fotbal, La Liga
Villarreal - Barcelona
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1