FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - INTER, SÎMBĂTĂ, 15:00, GSP TV ŞI FAZEVIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Iliev a refuzat oferta lui ŢSKA Sofia pentru Craiova: "Vă ajut să reveniţi în top!" ;)

Valentin Iliev, Iliev, Craiova
Valentin Iliev, Iliev, Craiova

Articol de - Publicat joi, 29 aprilie 2010 00:00

Bulgarul Iliev a fost convins de Trică s-o refuze pe ŢSKA Sofia şi să evolueze tot la Universitatea în sezonul următor.

Eugen Trică a dat primul "gol" de cînd a fost cooptat în conducerea Ştiinţei. Mijlocaşul-manager al Craiovei spune că l-a convins pe stoperul Valentin Iliev să nu părăsească Bănia la vară. "I-am spus lui Valio că avem nevoie de el ca să ne batem pentru primele locuri la anul şi mi-a promis că va rămîne. I-am explicat ce planuri avem pentru sezonul viitor şi a fost încîntat, vrea să dea şi el o mînă de ajutor. S-a îndrăgostit de echipă, de suporterii Universităţii, simte deja olteneşte", asigură Trică.

Iliev e curtat în acest moment de mai multe grupări din Europa, cea mai insistentă fiind ŢSKA Sofia, iar Adrian Mititelu se temea că-l va pierde la finalul sezonului. Venit gratis în iarnă la Ştiinţa, fundaşul central de 29 de ani a semnat  un contract valabil pînă în vară cu 15.000 de euro salariu lunar. Înţelegerea nu poate fi prelungită de club unilateral, ci doar cu acordul jucătorului. Fanii Universităţii s-au ataşat deja de bulgar, apreciind calităţile de lider ale acestuia şi faptul că a fost printre cei mai constanţi fotbalişti din lot în acest retur.

2 goluri a marcat Iliev în cele 11 meciuri jucate pentru alb-albaştri în retur

Scandal cu arbitrii
La cererea Craiovei, CCA i-a înlocuit pe "centralul" Mihai Marcu şi pe tuşierul Cătălin Savu de la meciul cu Internaţional. Oltenii au precizat în cererea de recuzare că Marcu, orădean la origine, e copilul de suflet al vicepreşedintelui FRF, Adalbert Kassai, nimeni altul decît naşul finanţatorului argeşean Benone Lazăr. În plus, ei au ataşat şi o stenogramă a unei convorbiri din 2008 între Lazăr şi Penescu, în care ultimul cerea sprijin de la Kassai prin intermediul lui Lazăr. În locul lui Marcu şi Savu, CCA i-a delegat pe Mugurel Drăgănescu la centru şi pe asistentul Zoltan Szekely, alături de Ionel Popa.

>> " Craiova trebuie să aibă mare grijă cu argeşenii! Ei jucau bine şi în tur sub comanda mea, dar acum sînt şi mai buni, mai omogeni", avertizează Ştefan Stoica, fost antrenor la Universitatea şi la Internaţional.
>> "L-am fi vrut pe Trică alături de noi pe teren, dar e alegerea lui şi sperăm să ne ajute şi din noua postură", a spus căpitanul Andrei Prepeliţă.
>> Biletele pentru meciul de sîmbătă, cu Internaţional Curtea de Argeş, s-au pus ieri în vînzare, în Craiova şi în Severin. Preţurile sînt: 5 lei - peluze, 10 lei - tribuna a II-a, 15 lei - tribuna I, 30 lei - tribuna 0.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
 •  30 Aprilie 2010, 17:05

BRAVO TRIK SI ADUL SI PE BULGARU CARE SPUNEAI DE EL MILJOCASUL ALA BRAVO ILIEV VEI RAMANE MEREU IN INIMA OLTENILOR DAK DAI DOVADA DE IUBIRE PTR CRAIOVA TRIK ADU TU JUCATORII SI DEPASESTEL PE MM STOICA CA VALOARE TRIK MAI FA O SCHIMBARE SI ADUL PE BERGODI ANTRENOR SAU PE TROMBETA DAR PE BERGODI

 •  29 Aprilie 2010, 11:25

Nu stiti voi, dar a refuzat Barcelona si Chelsea. A zis ca vrea neaparat sa joace la TR Severin, ca ii place mult gara aia neterminata decat operele lui Gaudi

lions
lions  •  29 Aprilie 2010, 10:15
Postat de pe 29 Aprilie 2010, 09:30

Vrabia malai viseaza. Care un picior? Fara picioare. Cand ai un singur mijlocas central in lot (Dilevski), care pe deasupra se mai si accidenteaza mereu, ai pretentii sa te bati la nu stiu ce. Si la anul, daca se scapa de retrogradare, o sa faca aceeasi branza. Pe cine naiba o sa aduca Mititelu? Alti expirati gen Badoi, Badea, Trica sau altii.

Mititelu a zis ca o sa mai aduca 4 jucatori cu experienta , probabil ca si un mijlocas central . Respect Iliev! Un jucator cu experienta care a jucat impotriva unor echipe bune ( Liverpool ) si a jucat la echipe bune in cupa uefa si preliminarii Champions League ! Bv Tricane , sper sa ne mai aduci jucatori dinastea!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează