FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

Ilyeş: "Materazzi ne-a distrus, s-a dat mai deştept decît toţi"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 iulie 2010 00:00

Secundul Robert Ilyeş îl acuză pe Giuseppe Materazzi că a stricat programul de pregătire:

"Mister ne-a distrus, s-a dat mai deştept decît toţi şi a anulat cantonamentul din Slovenia. Am rămas la Braşov, iar acum e greu să găsim adversari puternici pentru amicale. Vom întîlni doar formaţii din eşaloanele inferioare".

Italianul a fost concediat la doar trei zile de la instalare.

Vara trecută, Nicolo Napoli a păţit la fel. Italianul a fost demis după o săptămînă, reproşîndu-i-se duritatea pregătirii.

"Aş vrea să semnez cu o altă echipă din Liga I, să-i dovedesc lui Neculaie că s-a înşelat în privinţa mea"
Giuseppe Materazzi, antrenor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
sslr
sslr  •  06 Iulie 2010, 19:12

in ce hal a ajuns fotbalul romanesc daca ilies, acest jucatorratat, lipsit de performanta, un semianalfabet, are tupeul sa zica ca un fost antrenor al lui lazio, bari, brescia, sporting, olimpiakos... face pe destepul... absolut incredibil!!!

alpin
alpin  •  06 Iulie 2010, 15:58

Si se mai mira brasovenii ca nu reusesc nimic in liga noastra!?! Pentru alde Ilyes, antrenamentele sunt prea tari, lipsesc adversarii de marca, gen bucatarii, chelnerii de la hotelurile din Slovenia, fara cumparaturi in "Strainezia"!!! Asa nu se poate face performanta!

fantastyck
fantastyck  •  06 Iulie 2010, 14:30

I-a distrus ptr. k a refuzat Slovenia :)) Pai poate ca ilyes n-are fata de Slovenia, antrenamente bune se pot face si la Brasov.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează