FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Imagine HORROR de la accidentul unui jucător de la FCSB: „Am luat în plin o căruță de lemne”

Imagine de la accidentul în care a fost implicat Buziuc
Imagine de la accidentul în care a fost implicat Buziuc

Articol de - Publicat luni, 03 august 2020 10:41 / Actualizat luni, 03 august 2020 13:45

Alexandru Buziuc, noul atacant al celor de la FCSB, a depășit multe obstacole până la 26 de ani. El a povestit pentru cititorii Gazetei cum a scăpat din două accidente rutiere grave. 

În toamna lui 2014, Buziuc se îndrepta către casă, la Suceava, alături de mai mulți prieteni. Mașina în care se aflau a lovit violent o căruță. Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, atacantul care l-a cucerit pe Gigi Becali a rememorat clipele de panică și durere.

Buziuc, implicat într-un accident rutier

„Eram sub contract cu Gaz Metan, dar aveam o accidentare. Doi prieteni mi-au zis să merg cu ei la Bistrița, unde stăteau ei. Când să plec de acolo am rugat un prieten să vină să mă ia. A întârziat ceva, a venit seara, pe la 8. Cu 25 de kilometri înainte să ajungem la Suceava, pe la Iliești, o căruță cu lemne era pusă de-a latul drumului. Voia să întoarcă ... Am luat-o în plin!

Eu stăteam în spate, pe mijloc, cu coatele pe scaunele din față. Vorbeam cu șoferul și cu o fată din mașină. Prietenul meu nu a văzut căruța și a intrat direct în ea. Eu am sărit din spate, iar tot parbrizul s-a făcut praf. Mi-a căzut totul pe față, m-a tăiat... Și mi-am rupt o vertebră de la C7. A trebuit să port un guler timp de o lună și n-am avut voie să dau deloc cu capul în minge vreo trei luni după. Am trecut prin multe până la vârsta asta”, a povestit Buziuc pentru GSP.ro.

În copilărie, când avea doar 11 ani, el fusese victimă într-un alt accident auto. A fost spulberat de o betonieră pe mijlocul străzii și a stat câteva zile în comă, având apoi pierderi de memorie vreme de mai multe luni. 

Imagine HORROR de la accidentul unui jucător de la FCSB: „Am luat în plin o căruță de lemne”

VIDEO. Helmut Duckadam îi cere unui jucător să plece de la FCSB: „E apăsătoare situația lui”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Cine e Alexandru Albu, fundașul ochit de MM Stoica pentru FCSB: „Puțini jucători sunt ca el!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
titiduru22
titiduru22  •  03 August 2020, 17:42

Nice car man !

nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  03 August 2020, 16:13

E numai bun pentru FCSB, vad ca e deja lobotomizat...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close