FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Imaginea misterioasă postată de un fost idol al fanilor roș-albaștri: "Te întorci la Steaua?"

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 iulie 2018 19:04

Federico Piovaccari (33 de ani) e liber de contract și astăzi a postat pe contul său de Instagram o imagine care a atras atenția steliștilor.

Vârful Italian a adăugat pe pagina sa o poză în care ținea în mână un tricou cu Steaua, iar fanii au reacționat imediat. "Te întorci la Steaua?" a fost întrebarea care i-a măcinat pe suporterii roș-albaștrilor.

Ultimul club pentru care a jucat Piovaccari a fost Ternana. Italianul a evoluat sub formă de împrumut pentru FCSB în sezonul 2013-2014, reușind 10 goluri în 25 de meciuri în Liga 1.

Trebuie amintit că FCSB e în criză de atacanți în acest moment. Alibec a fost exclus din lot, Gnohere nu e la 100% și ar putea fi transferat, iar varianta revenirii lui Piovaccari ar fi plauzibilă, mai ales că italianul e liber de contract și a rămas atașat de clubul roș-albastru.

200.000 €e cota de piață a lui Piovaccari, conform transfermarkt.de

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (5)
rjka
rjka  •  21 Iulie 2018, 00:18

Pai dacă fcsb ar fi Steaua s-ar numi Steaua nu fcsb , dar pe becalioti n-ai cum săi schimbi ,ca de când ești sclavul lui g...i .... g ...i așa cum va striga toate galeriile oaspete care trec și vizitează Moll arena scla .... vi lui g...igi voi sunteți etc etc ...

blocatu
blocatu  •  20 Iulie 2018, 21:54

epic! pana si pe instagram la italieni, papuasi sau ostrogoti se gaseste cate unu sa zica "FCSB nu e Steaua!" :D

funeralii_fc_fcsb
funeralii_fc_fcsb  •  20 Iulie 2018, 20:48

Merge în Liga a 4-a? Ar fi ceva.. Din toate comentariile numai 1 pare inteligent, cel care îi spune italianului că FCSB nu e Steaua.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează