FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV / VIDEO Imagini INCREDIBILE cu mâinile fostului portar Narcis Coman » „Eu m-am antrenat tot timpul cu mâinile goale! Așa am fost obișnuit...”

Articol de - Publicat miercuri, 27 septembrie 2023 20:35 / Actualizat miercuri, 27 septembrie 2023 20:43

Narcis Coman (76 de ani) a fost primul portar desemnat „Cel mai bun fotbalist român” ♦ Cariera de fotbalist înseamnă peste 200 de meciuri în Liga 1, bifați în 15 ani ♦ Fostul portar dezvăluie sacrificiile pe care le-a făcut în cariera sa și cât de mult i-au fost afectate mâinile

- Mă uitam la mâinile tale. După cum arată...
- Eu m-am antrenat tot timpul cu mâinile goale! Așa am fost obișnuit... Când am pus prima dată mănușile în mână, la primul șut mi-a venit mingea în față. Eram obișnuit să o prind fără mănuși. Și pe ploaie, și pe ger am apărat fără mănuși. Cred că o dată sau de două ori am apărat cu mănuși, după ce le-am primit cadou de la Piști Kovacs.

- Dar tu ai degetele distruse!
- P-ăsta mijlociul de la mâna dreaptă l-am rupt la Ferencvaros Budapesta - FC Argeș, în Cupa Orașelor Târguri. La un antrenament m-a lovit mingea în vârful degetului și mi l-a rupt direct. A doua zi am apărat cu bandaj. De-atunci doar așa am apărat!

+2 FOTO

- Dar nu le poți îndrepta?
- Nu, nu! Așa mi-au rămas.

Citește și:

Imagini incredibile la „Prietenii lui Ovidiu” » Lobonț și-a arătat mâna deformată de accidentări: „Patru fracturi, două operații și o placă de titan”
PRIETENII LUI OVIDIU
Imagini incredibile la „Prietenii lui Ovidiu” » Lobonț și-a arătat mâna deformată de accidentări: „Patru fracturi, două operații și o placă de titan”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Baluba
Baluba  •  28 Septembrie 2023, 07:30

Aia nu'i de fapt poliartrita reumatoida?

marian0904
marian0904  •  27 Septembrie 2023, 21:19

Lipseste o poza din tinerete. Omul inchidea poarta. Oricum, sanatate!

demostene1
demostene1  •  27 Septembrie 2023, 20:52

Ar fi buna l serie de articole despre fost fotbaliști azi mai puțin cunoscuți.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează