FOTBAL  »  Superliga  »  GRUPA C / REAL MADRID - OLYMPIAKOS PIREU 4-2

Impacare

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 octombrie 2007 00:00

Atacat dupa un chef la Rio, Robinho s-a facut iertat printr-o prestatie de exceptie. Robinho se tine de petreceri. Saptamina trecuta, a celebrat victoria Braziliei cu Ecuador (5-0) in stil mare, cu muzica, bautura si femei intr-un local din Rio de Janeiro. Decontul l-a platit la Real, unde, pentru iesirea sa, a primit critici de peste tot si o amenda de 18.000 de euro. Doar antrenorul Bernd Schuster l-a aparat: "Robinho poate inventa orice intr-o secunda. E important sa fie lasat in pace, are nevoie de liniste".

Incurajarea germanului l-a ajutat pe brazilian. El si-a obtinut iertarea printr-o alta fiesta, de data aceasta pe gazon. Cu Olympiakos, a fost "one man show", cu driblinguri naucitoare, ruperi de ritm surprinzatoare, pase subtile. Triumful cu 4-2 chiar i se datoreaza. Nu doar ca a semnat o "dubla", ci a si contribuit decisiv la celelalte doua goluri. Ba a mai scos un penalty, irosit de Van Nistelrooy, sut peste poarta.
"Robinho ne-a raspuns la incredere cu o evolutie fenomenala", s-a felicitat Schuster. Brazilianul i-a multumit: "Ii dedic reusitele mele lui Schuster. Ma simt mindru".

GRUPA B / Rosenborg - Valencia 2-0
A batut Valencia si a demisionat
Surprize la Trondheim. Socotita mult mai slaba, Rosenborg a invins totusi Valencia cu un scor concludent, 2-0. "E cel mai rusinos rezultat in cele 75 de partide disputate de in Liga", s-a lamentat ziarul valencian "Levante". Dupa meci, alt episod neasteptat. Desi cistigase, antrenorul norvegienilor, Knut Torum (foto), a demisionat. El si-a explicat gestul prin slabul parcurs din campionat, unde Rosenborg ocupa locul 6 dupa 24 de etape, cu 35 de puncte, 16 sub liderul Brann Bergen. Locul lui Torum l-a luat secundul Trond Henriksen.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează