FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Împins spre Serie A » Giovanni vrea să îl vîndă pe Alexe la Chievo sau Siena. Kone spre OM

Marius Alexe ar putea prinde un transfer în Italia
Marius Alexe ar putea prinde un transfer în Italia

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iunie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 03 iunie 2012 22:45

Marius Alexe şi-ar putea vedea îndeplinit visul de a face pasul spre fotbalul mare, atacantul de 22 de ani fiind curtat de mai multe formaţii din Italia.

După Torje şi Papp, Marius Alexe ar putea fi următorul fotbalist din campionatul României care va ajunge în Serie A. Fotbalistul de 22 de ani a fost propus de agenţii Ioan şi Victor Becali mai multor formaţii din Italia, printre care Siena şi Chievo Verona, unde ar putea fi coleg cu colegul său de la echipa naţională, Papp.

"Este vorba şi de formaţii ce au promovat acum în prima ligă, ca Pescara sau Verona, şi care vor să se întărească în perspectiva noului sezon", explică surse din cadrul clubului. Cel care face lobby pentru Alexe este chiar antrenorul Dario Bonetti, care l-a recomandat pe Marius în fotbalul italian ori de cîte ori a fost întrebat de scouterii din Peninsulă.

Anul trecut, Alexe a ratat transferul la Cesena întrucît italienii nu s-au înţeles cu Dinamo în privinţa sumei de transfer, dar şefii i-au promis că i se va aproba transferul la prima ofertă consistentă. "Cîinii" i-au fixat un preţ de 4 milioane de euro lui Alexe, plus procente dintr-un viitor transfer, dar aceştia ar accepta şi o plată eşalonată a sumei avînd în vedere criza financiară din fotbal.

1,4 milioane de euro este valoarea de piaţă a lui Marius Alexe, conform site-ului specializat transfermarkt.de

5 goluri şi trei pase decisive a reuşit Marius Alexe în cele 27 de meciuri jucate în acest sezon pentru Dinamo, în Liga 1

Kone negociază cu OM
Conducerea lui Dinamo i-a oferit lui Djakaridja Kone un contract consistent plus 100.000 de euro la semnătură pentru a-l convinge pe mijlocaş să semneze prelungirea acordului. Africanul de 25 de ani încă nu a oferit un răspuns, zilele acestea urmînd să ajungă la Marsilia pentru a negocia cu şefii lui OM un contract pe 4 sezoane. Kone mai are două variante din Franţa: Saint-Etienne şi Valenciennes, iar scouterii săi spun că şansele să revină în Ştefan cel Mare sînt minime.

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Mai puţini burlaci
Dinamoviştii familişti s-au înmulţit în acest week-end. Dragoş Grigore şi-a unit destinele cu Ilona, nunta avînd loc la Vaslui, iar naşi de cununie au fost Claudiu şi Diana Niculescu. Moţi, Cătălin Munteanu, Mărgăritescu, Izvoranu, Strătilă, Păun şi Matache au fost cîţiva dintre fotbaliştii care i-au fost alături lui Grig. La Timişoara, tot sîmbătă, Srgian Luchin s-a căsătorit cu Amelia Gaianţu, însă fundaşul dinamovist a avut puţini colegi din Ştefan cel Mare alături: Curtean, Ţucudean, Axente şi Scutaru.

Inbox:
- Mijlocaşul albanez Giuliano Kulli a fost transferat de Dinamo şi trimis la "satelitul" Mureşul Deva. Kulli are 20 de ani şi ultima oară a jucat pentru amatorii de la Pro Patria.
- Pe adresa clubului din Ştefan cel Mare au sosit mai multe propuneri de transfer definitiv sau temporar pentru Georgian Păun (26 de ani), cele mai interesate fiind Universitatea Cluj şi Politehnica Iaşi.
- Dario Bonetti va sosi azi în Bucureşti pentru a pune la punct cu şefii strategia pentru sezonul următor.
- Mircea Axente şi Cristi Scutaru au fost declaraţi liberi de Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul FRF. Poli Timişoara a făcut recurs, iar dacă acesta va fi respins, cei doi vor fi oficial jucătorii lui Dinamo în această săptămînă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
bobluci
bobluci  •  05 Iunie 2012, 11:19

are nevoie si campionatul italiei de rezerve iar romania este un izvor nesecat lustrangi...in afara de chivu si mutu nu-mi amintesc vreunul sa fi jucat constant prin serie a

andreicukapp
andreicukapp  •  05 Iunie 2012, 09:30

Castiga un tricou cu Milan! Intra pe www.forzamilan.ro si voteaza!

adianghelescu
adianghelescu  •  04 Iunie 2012, 21:24
Postat de sibelius pe 04 Iunie 2012, 10:08

Alexe 4.000.000?? Poate 400.000 in momentul de fata.

no fi 4000000 dar valoare are oricum se duce la o echipa de doi lei de prin italia se va pierde ca jucator dar albanezu isi va lua onorariul gras iar dinamo se duce de rapa ciobanul cumpara ce vrea si ce nu vrea si noi ne multumim cu isa ba de 29 ani si cu mendy pe care si marea vedeta stratila l-a febtat asa ca mao departe tot cu moti tot cu pulhac cu grigore stelistul cu danciu obositul samd

Vezi toate comentariile (34)
Comentează