FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Impresarul lui Nemec dezvăluie de ce a picat transferul la FCSB: "Ceva dubios" » Cu ce club negociază în prezent

Articol de GSP - Publicat joi, 29 martie 2018 20:15

Roman Vojtek, impresarul atacantului dinamovist Adam Nemec, spune că vârful "câinilor" are ofertă de la MSK Zilina și ar putea pleca.  

"Este o variantă foarte bună pentru Adam, există negocieri în acest sens cu Zilina. Dar, foarte important, Adam nu a semnat nimic cu cei de acolo. Nu s-a decis încă exact unde va juca", a declarat impresarul Vojtek pentru Fanatik.

Agentul lui Nemec a vorbit și despre oferta pe care FCSB o făcuse la finalul anului trecut pentru fotbalist: "Să vă spune eu cum a fost cu oferta lor! Prin noiembrie, eu am discutat cu cei de acolo, cu directorul lor sportiv şi cu preşedintele lor. Văzusem că apăruse prin mass-media din România că Adam e dorit de FCSB. Au zis că au ajuns la un acord cu Dinamo, dar când am ajuns la Bucureşti să vorbim am constatat că lucrurile nu stăteau chiar aşa. Discuţiile celor de la FCSB cu Dinamo erau în jurul sumei de 400 de mii de euro.

Probabil că s-ar fi înţeles până la urmă, dar oferta pentru Adam nu a fost cea corectă sau, ca să spun altfel, nu a fost completă. Am primit oferta lor pe mail şi am venit imediat la Bucureşti. Apoi, a fost ceva «sticky», ceva dubios, ceva care nu s-a legat. Adam se aştepta la o propunere de un anumit nivel... Cei de la FCSB i-au oferit 240.000 de euro pe an, dar fără alte bonusuri! A fost ciudat! Nici pentru campionat, nici pentru Europa, nici pentru goluri. De asta a picat totul".

"Acum nu ştiu dacă mai putem vorbi despre un transfer la FCSB. În primul rând, Adam nu mai vrea să stea în România, aşa că prioritate vor avea oferte din alte ţări. Dar, în noiembrie, Adam avea aceleaşi gânduri de a părăsi România şi, totuşi, ar fi putut semna cu FCSB! Aşa că nimic nu este sigur în acest moment" Roman Vojtek, impresar

1.000.000 €e cota de piață a lui Adam Nemec, conform transfermarkt.de

5 goluri
în 23 de meciuri în Liga 1 a bifat Nemec în acest sezon pentru Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
fece5beinadn
fece5beinadn  •  30 Martie 2018, 00:08
Postat de stelistdemic01 pe 29 Martie 2018, 21:51

cum se vorbeste de fcsb, hopa si militienii...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10209355191619210
Dani Dany  •  29 Martie 2018, 22:24

Dintre atacantii trecuti pe la dinamo essombe si gnohere erau peste nemec...

stelistdemic01
stelistdemic01  •  29 Martie 2018, 21:51

cum se vorbeste de fcsb, hopa si militienii...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează