FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Impresarul lui Torje, replică pentru Florin Bratu: "Nu mă ceartă pe mine un copil"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 08 martie 2018 21:46

Cristea Opria, impresarul lui Gabi Torje, a vorbit din nou despre situația jucătorului său și dă asigurări că mijlocașul e concentrat să evolueze cât mai bine la Dinamo. 

"A fost o declarație dată de mine când s-a făcut transferul, nicidecum după meciul cu Craiova. Nu am dat nicio declarație despre Torje acum. Cum să-i fac rău jucătorului meu? N-avea niciun rost. 

E concentrat 100%, nu a venit să se plimbe. Nu a prins pregătirea de iarnă, dar sunt convins că la experiența lui va juca bine și o va ajuta pe Dinamo. Nu m-a certat Torje pentru declarațiile acelea, nu mă certă pe mine un copil. Mi-a spus doar că nu dă bine ce am spus. Băiatule, trebuie să joci bine ca să prinzi un contract la vară, că la Groznîi nu mai joci!

A jucat șapte ani pe afară, nu e un copil care să nu știe ce vrea. El a ales Dinamo, și-a asumat. Sunt convins că va ajuta echipa. Nu e 100% pentru că n-a prins pregătirea de iarnă. A renunțat la 300.000 de euro ca să joace la Dinamo, vă dați seama? Eu i-am spus să ne judecăm cu turcii, i-am promis că o să câștigăm banii, dar el a vrut la Dinamo", a spus Opria, la TV Digi Sport. 

"Vă spun eu că Torje nu e gras, să-l pună Bratu pe cântar!" Cristea Opria

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  09 Martie 2018, 17:45

”Nu mă ceartă pe mine un copil!”. Credeti că Opria a scris asta despre copiii lui? Nu! A vorbit despre omul de pe urma căruia mănâncă o pâine, cel mai important sportiv din portofoliul lui, pe care vroia să-l aducă Timișoarei ca să scape de impozite și să se pună bine cu Primăria locală! Comentarii rușinoase ale unui om de nimic, cândva un Giovani Becali al transferurilor din Banat, acum un zero...

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  09 Martie 2018, 13:21

AI VENIT CU BUTOIASUL SAL SLABESTI CONTRA COST LAI ANVATAT SA PLANGA AN CAMERA SA SE PUPE CU GALERIA AN REST NIMIC TUPEU LA EL IUUUUUUBBBBEEEEESSSC dinamo.........???????

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  09 Martie 2018, 11:12

dupa prestatia de la craiova poate sa-l ia si sa plece de pe acum .

Vezi toate comentariile (14)
Comentează