FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

În așteptarea unui atacant, Andone caută soluții și în curtea propie: ”Ce bun ar fi Danciu-gol acum, cu 10 ani mai tânăr!” :)

Dănciulescu, lângă Andone, se pregătește zilnic, individual, mărturisind recent într-un interviu GSP că n-a luat niciun kilogram în plus de când s-a lăsat de fotbal // Foto: Raed Krishan
Dănciulescu, lângă Andone, se pregătește zilnic, individual, mărturisind recent într-un interviu GSP că n-a luat niciun kilogram în plus de când s-a lăsat de fotbal // Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 21 iulie 2016 00:00

Tot așteptând atacanți, Ando a luat în calcul, amuzat, comeback-ul directorului sportiv, retras din fotbal în 2013.

Ioan Andone încă așteaptă un vârf veritabil. Internaționalul galez Simon Church (MK Dons), 27 de ani, prezent la Euro 2016, a spus și el "nu!" roș-albilor. â

Antrenorul visează și la Constantin Budescu, însă "chinezul" nu e chiar atacant de careu, astfel că "Fălcosul" a avut ieri o reacție hazlie: "Atacanții buni sunt rari. De ce nu-l am eu pe Dănciulescu acum, cu 10 ani mai tânăr?! Sau pe Claudiu Niculescu. Un atacant mare mai repede îl crești decât să-l cumperi. Încă îmi mai doresc 3-4 jucători. Nu am deloc mulți. Vom juca 4-2-3-1 sau 4-3-3 în funcție de adversar".

Dănciulescu, 39 de ani, a strâns 3 campionate și 2 Cupe cu Dinamo și este al 2-lea marcator all-time în Liga 1, cu 212 goluri marcate.

Budescu așteaptă un răspuns din China, de la Dalian Yifan, însă asiaticii nu se grăbesc încă să-l direcționeze pe decar, astfel că mutarea va mai întârzia. Costin a fost prezent din nou la antrenamentele Astrei, dar numai ca spectator. N-are acordul chinezilor de a se antrena cu vreo altă echipă, iar jucătorul, plătit cu 50.000 de euro pe lună la Dalian, nu riscă.

"Vom vedea ce va alege Budescu, e decizia lui. El mai întâi trebuie să-şi rezolve situaţia în China. Abia apoi va lua decizia dacă va juca la noi sau la Astra. Am înţeles că a discutat şi cu Astra, acum e opţiunea lui. Noi nu forţăm pe nimeni".

"Poate Steaua nu ne face față!"

Ioan Andone n-a gustat ieri întrebarea jurnaliștilor. "Poate face Dinamo față Stelei?". "Poate Steaua nu ne face nouă față! Ce întrebare e asta? Niciodată să nu mai vorbiți așa", a reacționat "Fălcosul".

Și a continuat: "Dinamo trebuie să crească, să ajungă în frunte. Vrem să facem mai mulți pași. Anul trecut, echipa a terminat pe locul 4, dar la finele acestui sezon sperăm la locul 1. Avem încredere în noi".

220 de lei costă noul tricou

Dinamo și-a prezentat ieri echipamentul pentru noul sezon, roșu, alb și negru. Acesta poate fi comandat și de fani, la un preţ de 220 de lei.

Comparativ, un tricou al Stelei, alb, precum cel purtat la Cupa Ligii, costă 240 de lei, unul al lui Real Madrid este 250 de lei la reprezentanțele sponsorului tehnic din România, iar unul ca al lui Ronaldo și al Portugaliei la Europeanul din Franța este 350 de lei.

Echipamentul roș-albilor a fost conceput de Nike pentru Dinamo după modelul promovat de Robert Lewandowski, starul lui Bayern și al "naționalei" Poloniei.

2 titluri de golgeter are Dănciulescu în palmares, 2004 și 2008

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează