FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

În ciuda lui Gigi: dorit de Steaua, jucătorul va fi cedat în Rusia pe o sumă infimă

Articol de - Publicat luni, 17 august 2015 00:00

Paul Anton nu va face parte din lotul gorjenilor pentru meciul de astăzi cu CFR Cluj, acesta urmînd să fie transferat în Rusia pentru aproximativ 300.000 de euro.

Închizătorul trupei lui Edward Iordănescu a fost aproape de a ajunge la Steaua în această vară, însă pînă la urmă mutarea a picat după îndelungi negocieri. Paul Anton, 24 de ani, nu a fost de acord cu salariul pe care urma să îl primească de la echipa campioană și a decis să aștepte o ofertă superioară.

O echipă din Rusia a intrat pe fir și a pus pe masă 300.000 de euro pentru mijlocașul defensiv al gorjenilor și i-au oferit și jucătorului un salariu atractiv.

Transferul este ca și realizat, iar Paul nu va fi inclus în lot pentru partida de astăzi, contra CFR-ului, pentru a evita o eventuală accidentare ce ar putea încurca tranzacția. Oficialii clubului din Tîrgu Jiu se așteaptă ca afacerea să se parafeze pînă miercuri.

Oltenii și-au asigurat din timp compartimentul defensiv din linia mediană prin aducerea la echipă a cehului Lukas Droppa, 26 de ani, transferat din Polonia, de la Slask Worclaw.

1.300.000 €este cota lui Anton potrivit transfermarkt.de

7goluri în 113 meciuri a bifat Paul în Liga 1

2016este anul în care Anton își încheie contractul cu Pandurii

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
bdgeorge
bdgeorge  •  17 August 2015, 16:55
Postat de ralffy_mr pe 17 August 2015, 13:22

hmm..banuiesc ca esti frustat ca a refuzat FCSB-ul...dar ce s-a intamplat cu totii futbolistii plecati de la FCSB?? Rusescu freanca iarba de sub banca..o data la cateva luni, Keseru tot in Bulgaria a ajuns... Steaua nu se refuza...chipurile ..dar de FCSB se fuge ca dracu!!!

rusescu freaca menta pe 800 mii de euro pe an salariu !!! Keseru a luat 1,3 mil de la arabi si acum ia 700 mii de la bulgari, de alti "***" gen Chiriches nu are rost sa vb tocmai a semnat cu Napoli pe 1,5 mil pe an..toti si daca freaca menta pe afara au plecat pe salarii mari sunt aranjati pe viata daca au creier..Anton in 2 ani pleca pe 7-8 sute de mii salariu de la Steaua asa a preferat 350 mii de la rusi ..un fraier

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  17 August 2015, 14:11

e clar se alege prafu si de astia,daca pleaca si roman sunt pa

ralffy_mr
ralffy_mr  •  17 August 2015, 13:22
Postat de Yuri Firsov pe 17 August 2015, 11:32

O SA VADA ANTON CE INSEAMNA SA AI IMPRESAR PE...MARINESCU!!!!asa cum s-au ratat multi fotbalisti aflati sub contract cu acest nenorocit de impresar pe nume L/MARINESCU asa VA PATI SI ANTON!!!!o sa vedeti si ce este pacat O SA VADA PE PIELEA LUI ANTON!!!!!

hmm..banuiesc ca esti frustat ca a refuzat FCSB-ul...dar ce s-a intamplat cu totii futbolistii plecati de la FCSB?? Rusescu freanca iarba de sub banca..o data la cateva luni, Keseru tot in Bulgaria a ajuns... Steaua nu se refuza...chipurile ..dar de FCSB se fuge ca dracu!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează