FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

În culise, Becali a luat deja titlul » Manevrele patronului roș-albaștrilor și-au făcut efectul

foto: Alex Nicodim
foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 aprilie 2017 00:01

Geraldo acuzat de blat cu FCSB nu e o excepţie a acestui sezon, pe parcursul căruia manevrele lui Becali au destabilizat, rând pe rând, fiecare dintre echipele rivale la titlu.

FCSB a revenit pe primul loc şi e acum mare favorită pentru a redeveni campioană, după o pauză de un an. Unul dintre ultimele rezultate care au ajutat echipa să o detroneze pe Viitorul din fruntea clasamentului, 3-0 cu Astra, e pus sub semnul întrebării după ce GSP a dezvăluit ce s-a petrecut în pauza meciului: Coman a intrat în vestiar şi i-ar fi reproşat lui Geraldo modul în care a faultat pentru penalty-ul din care FCSB a deschis scorul. Reproşurile lui au fost atât de dure şi de directe încât toţi cei din cabină ar fi înţeles că fostul portar a trecut deja la bănuieli de non-combat.

Respectivul "incident" nu reprezintă decât un episod într-un şir lung de decizii şi strategii controversate la care Gigi Becali a apelat sau care pur şi simplu s-au născut în urma unor meciuri suspecte ale FCSB-ului pe parcursul acestui campionat. Cel regulat, dar şi play-off.

N-a existat club important din actualul sezon care să nu fi făcut parte dintr-un plan aproape diabolic al patronului roş-albaştrilor, plan care pare să-şi fi atins obiectivele: fie să destabilizeze un rival, fie să câştige meciul respectiv. Cu orice preţ. Iar exemplele  confirmă din plin că un titlu de campioană se câştigă şi în culise, nu doar pe teren. Iar Gigi Becali poate fi declarat deja campion. Deocamdată, în culise! Pe teren, mai sunt 5 etape!

În ediția tipărită de astăzi, toate cele 6 manevre făcute de Becali prin care a destabilizat Astra, Dinamo, Viitorul, CFR Cluj, CSU și Gaz Metan. Poți răsfoi Gazeta și în varianta online, aici!

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

Situație incredibilă la Dinamo! Clubul din "Ștefan cel Mare" și-a pierdut identitatea!

Nu rata ponturile din pagina dedicată pariorilor!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (68)
gabiprossi
gabiprossi  •  14 Aprilie 2017, 16:50

... fcsb campioana, acesta este cel mai mare si mai nerusinat blat! Behaiciosul va face din vorbe, in vreme ce *** arogant are grija ca echipa sa joace de toata jena!?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zizu
zizu  •  14 Aprilie 2017, 13:17
Postat de jack_the_stripper pe 14 Aprilie 2017, 07:43

Inchide gura, zizule, ***... Spune-ne tu ce a castigat pianistul fara smecherii si tupeu, prin munca cinstita :-) si taxe neplatite, cu credinta lui care nu e de fatada, ci de ziua a saptea...

mai auzit,vazut vreodata spunand ca cel de care vorbesti este isus din nazaret,sau macar unul din ucenici? a zis el ca e cel mai corect? voi gigistii aduceti osanale la palat si preamariti idolul cu chip cioplit cu busturi si picturi....mare fariseu infractor

1716493408582631
Robert Szi  •  14 Aprilie 2017, 12:52
Postat de Gorneanu George pe 14 Aprilie 2017, 09:39

Blat a fost si cu dinamo?blat a fost si cu craiova?Blat a fost si cu viitorul? Da de viitorul-astra ? ? Ca in campionat le-a dat meciul sa intre in play-off astra sa prindă locu 6, de atunci să asigurat 6 puncte pentru viitorul ,le da meciul în cupa ca pe viitorul nu ii interesa cupa . Ziaristi ....

cu astra si viitorul .. da.. blaturi.. cu Dinamo v-au ajutat arbitri

Vezi toate comentariile (68)
Comentează