FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

În Ghencea, toţi ochii sînt aţintiţi pe Tănase şi Matei! :S Vezi de ce!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 februarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 16 februarie 2011 10:05

Pentru a reuşi să aibă un retur cît mai liniştit în afara terenului, jucătorii Stelei sînt observaţi îndeaproape de club. Steaua a asprit controlul asupra unora dintre jucătorii despre care se ştie că au o viaţă extrasportivă tumultoasă.

 

Pe lîngă sud-americanii Brandan, Bonfim şi Ricardo, cunoscuţi ca fiind latura petrecăreaţă, un alt cuplu vesel în Ghencea este format din puştiul Matei şi căpitanul Cristi Tănase. Cei doi au şi ei antecedente, fiind surprinşi jucînd poker imediat după reunirea echipei la începutul anului. Mai mult, Dodel a fost protagonistul unui scandal violent în pauza de iarnă, cînd a fost în centrul unui adevărat război într-un club din Olteniţa din cauza unei femei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
mario_raul4
mario_raul4  •  16 Februarie 2011, 09:55

Cosmin Matei daca nu era machedon lucra ca vitanjor la Prigoana,are fizic de jocheu

superstar20
superstar20  •  16 Februarie 2011, 09:25

Ei singuri vor vedea mai tarziu ca au gresit ca au facut ce fac acum.Cariera unui fotbalist nu este lunga iar daca iti bati joc vei ajunge foarte rau. In loc sa munceasca mai mult,sa isi doreasca sa realizeze ceva in cariera lor si sa isi asigure viitorul ei se tin de prostii. Or sa vada mai tarziu cand o sa se dea cu capul de pereti si se vor simti ultimii oameni,chiar daca acum se simt zei fiind in lumina reflectoarelor,avand bani si femei.Toatea astea vor trece repede.

gandrei
gandrei  •  16 Februarie 2011, 09:12

wow...poker

Vezi toate comentariile (3)
Comentează