FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

În lipsa unui golgeter, atacul Stelei stă doar în Dică şi Surdu

Dica Surdu
Dica Surdu

Articol de GSP - Publicat marti, 01 februarie 2011 00:00 / Actualizat marti, 01 februarie 2011 12:58

Atacul Stelei are nevoie de cel puţin un om după plecările lui Bogdan Stancu şi Kapetanos. Pe lîngă faptul că are doar patru atacanţi în lot, Bilaşco şi Onofraş nu reuşesc să convingă în meciurile amicale că ar putea fi titulari în echipa lui Lăcătuş

 

Noul venit, Nicolae Dică l-a cucerit pe patronul din Ghencea, făcîndu-l pe acesta să spună că este posibil ca Steaua să nu mai cumpere nici un atacant. Hat-trick-ul lui Dică a fost marele cîştig în amicalul cîştigat ieri, 4-1, contra celor de la Sheriff Tiraspol. Chiar şi aşa, Lăcătuş nu poate sta liniştit atîta timp cît Bilaşco nu reuşeşte să se integreze în echipa Stelei. Atacantul venit de la Urziceni l-a scos din sărite pe antrenorul principal din Ghencea, acesta reproşîndu-i faptul că nu apare mai incisiv în gura porţii.

Intrarea lui Surdu în locul lui Bilaşco a schimbat jocul Stelei, iar ocaziile au început să apară în număr mai mare la poarta transnistrenilor, Romică fiind viitorul titular din atacul Stelei.

Al patrulea atacant din Ghencea, Marius Onofraş, a jucat 30 de minute în a doua parte, dar acţiunile sale au fost şterse, fiind tot mai aproape de o plecare de la Steaua.

3 goluri a marcat Bilaşco pentru Steaua în prima jumătate a sezonului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
cocisemanuel
cocisemanuel  •  01 Februarie 2011, 17:36

=))) cizma si blegomanu

cocisemanuel
cocisemanuel  •  01 Februarie 2011, 17:36

=)) cizma si blegomanu

rippersash
rippersash  •  01 Februarie 2011, 16:16

De Surdu nu am mai zis nimic pentru ca se stie ca el saracutul e varza, dand gol cand isi aduce aminte sa nu rateze ca pr/ostul

Vezi toate comentariile (10)
Comentează