FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMISOARA

In Premier League?

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 noiembrie 2007 00:00

Peste doar o zi, australianul Jonathan McKain va intra in ultimele sase luni de contract si va putea semna cu orice echipa, fara ca Poli Timisoara sa incaseze vreun ban la vara.

"Cangurul" a refuzat in repetate rinduri sa-si prelungeasca anagajamentul, pentru ca nu mai doreste sa ramina in fotbalul autohton, din cauza caruia a ratat prezenta la Mondialul din Germania.

Managerul jucatorului, Dan Stalinescu, a dezvaluit ca nemtii de la Borussia Dortmund si Werder Bremen s-au aratat interesate de serviciile australianului, solicitindu-i sa ofere cit mai multe referinte despre fundas. Recent, McKain a intrat in atentia a doua cluburi din Premier League, Bolton si Sunderland, care ar dori sa-l transfere in iarna pe aparatorul banatenilor. Poli l-a adus in vara anului 2005 pe John McKain de la FC National, platind 1,1 milioane de dolari pentru transferul sau.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează