FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

În sfârșit, gata! Debut pentru Dinamo în amicalul de azi cu Aris Limassol! E ultima achiziție a "câinilor"

Articol de - Publicat vineri, 06 octombrie 2017 12:59

Constantin Nica e ultima achiziție din mercato de vară care n-a apucat să joace încă pentru "câini". Iar momentul apariției pe teren se apropie pentru fundașul de 24 de ani.

Diseară, cu Aris Limassol, fotbalistul împrumutat de la Atalanta are posibilitatea să apară pe teren, la capătul mai multor săptămâni intense de pregătire, separată și cu echipa. Fotbalistul n-a mai jucat un meci oficial de la finele lunii aprilie, de când era împrumutat la Latina Calcio!

"Am băgat foarte multe antrenamente de forță, de rezistență, alergări. Acum, depinde de mister Miriuță. Resimt puțină oboseală, e firesc având în vedere volumul de muncă. Am crescut mult în ultimele săptămâni și zile, mă simt foarte bine fizic.

Am recuperat mult. O să vorbesc cu domnul Miriuță și cu staff-ul dânsului pentru revenire, contează foarte mult și părerea lor", a comentat apărătorul pentru Gazeta Sporturilor.

Antrenorul are de gând să-l folosească diseară pe Nica, fotbalist crescut la gruparea din Ștefan cel Mare. În ceea ce privește faptul că echipa este, momentan, în afara play-off-ului, Constantin a declarat:

"E vorba de atitudine, trebuie să muncim mai mult și mai mult, să avem determinare și atitudine, iar rezultatele vor veni, iar Dinamo va crește din nou. O să trecem peste această etapă, nu-mi fac probleme, sănătoși să fim!". 

2 selecții
are Nica la prima reprezentativă a României

1.600.000 €a plătit Atalanta "câinilor" în urmă cu 4 ani pentru a-l achiziționa pe fundașul dreapta

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  06 Octombrie 2017, 14:38

Nica a avut niste probleme ...medicale mai delicate , din cauza asta nu a jucat (deși a venit de mai bine de o lună jumătate) , nu că nu era la punct cu pregătirea, asta a fost un paravan !

davidblack
davidblack  •  06 Octombrie 2017, 14:29

afara cu romera !!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează