FOTBAL  »  Superliga  »  AMICAL

În sfîrşit! CSMS Iaşi a obţinut prima victorie în stagiul din Austria

Ionuț Popa are acum de ce să zîmbească
Ionuț Popa are acum de ce să zîmbească

Articol de GSP - Publicat marti, 03 iulie 2012 00:00 / Actualizat marti, 03 iulie 2012 21:55

Ionuţ Popa a trebuit să aştepte patru partide pentru a realiza primul succes cu CSMS Iaşi în cadrul cantonamentului din Austria. După 1-3 cu Rotor Volgograd, 1-2 cu St. Polten şi 0-0 cu Simferopol, formaţia moldoveană a întrecut-o cu 3-0 pe Dunajska Streda, din Slovacia. Golurile le-au înscris Petrovici (14) şi Herghelegiu (67, 81).

Popa i-a avut titulari pe Irimia - Jovanovici, Tincu, Straton, Avrămia - Petrovic, Cl. Tudor, Vladu, Ciucur - Cl. Ionescu, Gado. Ulterior, au mai fost folosiţi Creţu, Onofraş, Diego, Răduca, Chindriş, Gorovei, Ţigănaşu, Herghelegiu şi Marcos. Ultimul este fundaş dreapta brazilian aflat în probe.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
sympalg
sympalg  •  04 Iulie 2012, 15:26

e bine ,baieti !! incet ,incet se formeaza o buna echipa cu jucatori harnici si de caracter !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează