LIGA 1  ·  GAZ METAN - U CLUJ 2-1

În stil Raul » Execuţia lui Bawab a fost inspirată din reuşitele fostului star al Realului

Thaer Bawab
Thaer Bawab

Articol de - Publicat luni, 01 octombrie 2012 00:00

Bawab a mărturisit că execuţia de la primul gol a fost inspirată din reuşitele fostului star al lui Real Madrid

VEZI AICI FAZE VIDEO DE LA GAZ METAN - U CLUJ 2-1!

Mijlocaşul Mediaşului, Thaer Bawab (27 de ani), a făcut primii paşi în fotbal la Real Madrid, iar asta nu avea cum să nu lase urme. "Vă spun sincer, la primul gol, execuţia lobată mi-a venit pe moment, chiar dacă şi la antrenamente am mai exersat aşa ceva. Anul trecut, cu Dinamo, am mai încercat, însă mingea a fost deviată de pe linia porţii, aşa că a fost primul meu gol în România marcat din lob. Am vrut să înscriu ca Raul, pentru că atunci cînd eram copil eram obsedat de execuţiile sale, care păreau extrem de naturale, şi speram ca într-o zi să-mi iasă şi mie aşa ceva", a povestit iordanianul.

Revenit după o accidentare la genunchi, care l-a împiedicat să evolueze în startul campionatului, Bawab a ajuns să prindă echipa abia acum trei runde. "După trei înfrîngeri la rînd, sînt bucuros că am reuşit să scăpăm puţin de presiune. Era foarte important să fim cu toţii mai liniştiţi, de aceea punctele obţinute sînt foarte importante. Sper să cîştigăm şi la Dinamo, să avem destulă motivaţie pentru a reuşi un rezultat mare", a punctat Thaer.


Eric impresionat
Mijlocaşul brazilian Eric de Oliveira a fost impresionat de modul în care l-au primit suporterii medieşeni. "A fost un meci bun, însă a trecut, deja este istorie, iar de acum înainte o să ne gîndim doar la partida cu Dinamo. Sînt fericit pentru că lumea m-a primit bine înapoi la Mediaş, iar faptul că am fost titular a însemnat un moment plăcut pentru mine. Am început o nouă pagină pentru echipă şi pentru oraş", a afirmat Eric.

"Jocul ne-a arătat unde sîntem cu pregătirea fizică, iar cînd Eric va ajunge la o formă mai bună şi Bawab o să crească de la meci la meci, atunci o să avem viteză mai mare în benzi"
Cristi Pustai, antrenor Gaz MetanUn milionar a fost găsit decapitat în apartamentul său. Camerele de supraveghere au surprins ultimele clipe din viața lui, ce se vede pe
Libertatea
Comentarii (1)
dereu  •  01 Octombrie 2012, 14:35

da e cat de cat liniste daca marcau ei primii oare ce iesea???

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:00 Fotbal, Liga 1
Dinamo - Chindia
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Serie A
Torino - Genoa
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:15 Fotbal, Premier League
Crystal Palace - Manchester United
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Spal - Inter
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1