FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

În ziua decisivă pentru "Steaua", Becali spune tot ce are pe suflet: "Mi se ridică părul pe mine. Am rămas încremenit"

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 mai 2018 12:03

Gigi Becali continuă războiul pentru marca Steaua și e sigur că astăzi, la Înalta Curte, se vor tranșa lucrurile în favoarea lui.

"Eu cred că în proporție de 95 la sută astăzi vom avea numele Steaua București din nou. Prea mult am rezistat în defăimare. Ne-am săturat. Ajunge. Astăzi, să dea Dumnezeu să ne recuperăm numele. Spun asta ca suporter stelist, ca membru al familiei acestui club.

A, dacă vin Oprea și Coldea și spun că au dușmănie pe Becali, doar așa pot pierde. Gabriel Oprea e obsedat, el crede că e patriot. Nu este. Ei tot vorbesc de interesul național, dar îi interesează doar interesul lor, avuția lor.

E prea multă prostie, îmi pare rău să o zic. Am văzut un copil olimpic de 16 ani într-o seară la televizor. Întrebat despre ce vrea să facă, a zis că o să plece din România. Că aici nu poate face nimic. Mi se ridică părul pe mine. Am rămas încremenit. În halul ăsta s-a ajuns", a declarat Becali la TV Pro X.

Citește și: Abandon total? Gigi Becali surprinde: "Nu mai țin legătura cu Dică"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (43)
alex_1973
alex_1973  •  04 Mai 2018, 20:46

Cum sa nu plece copii din tara când tara a ajuns pe mana infrahtorilor.

832340336969683
Nello Milano  •  04 Mai 2018, 18:36

DIN CAUZA *** CIOBANE POPULATIA FUGE UNDE APUCA DEOARECE A-TI FURAT TOT SI BLATUITI TOT PARCA TARA AIA AR FI STANA VOASTRA *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10202925648180625
Eugen Qy  •  04 Mai 2018, 17:39

Haideti sa vedem unde judecata lui gb sufera ! A uitat cumva gb ca a fraudat Statul roman cu mai multe zeci de milioane de euro la schimbul terenurilor ? Noi NU ! A uitat gb CUM, a preluat STEAUA si de la cine ? NOI NU !!! A uitat gb In cate falimente a bagat Intreprinderile pe care le-a "achizitionat"? Noi NU ! Si mai sunt si altele dar pentru folosul demonstratiei actuale e suficient ! Daca el, la nivelul lui de situare si la nivelul cunostintelor lui, care s-a dovedit ca nu sunt suficiente, a reusit asa ceva , atunci altii, mai carcotasi, mai smecheri sau mai informati ca el au dat tun financiar dupa tun si ASTA a generat o reactie in lant incontrolabila. Amintiti-va , va rog cum plecau romanii in Turcia sa vanda orice si mai ales rulmenti, ca deh erau pe toate drumurile aici pe vremea aia ! Dupa disparitia locurilor de munca fiindca nu-i asa trebuiau si altii sa fie smecheri si sa dea la fier vechi utilaje bune sau altele nefolosite inca, Romania s-a depopulat treptat cam 5 milioane de romani , o forta de munca puternica demna de luat in seama, a preferat sa imbogateasca strainii direct decat prin intermediar chiar cu pretul destramarii familiilor lor. A urmat o inrautatire a situatiei din tara noastra, despre care insa gb din locul pe care si-l alesese, sau ma rog, ii fusese oferit, nu putea s-o cunoasca fiindca el traia in lux orbitor (pentru nivelul de trai al romanilor) si nu isi putea imagina ca sunt foarte multi in situatie disperata !Acum e tarziu pentru

Vezi toate comentariile (43)
Comentează