FOTBAL  »  Superliga  »  ”U” CLUJ

Înainte de Dinamo, vestiarul Universităţii e ca o bombă gata să explodeze!

Articol de GSP - Publicat luni, 24 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 24 octombrie 2011 09:45

Înfrîngerea Universităţii de la Tîrgu-Jiu (1-0), cu două eliminări, a scos la iveală relaţiile tensionate din vestiar. Două tabere îşi dispută supremaţia, o ciocnire a orgoliilor între grupul ex-Dinamo, format din Boştină, Niculescu, Matache şi Cristea, care l-a inclus şi pe Unguruşan, şi jucătorii preferaţi ai antrenorului Ionuţ Badea, Marius Popa, Nasser, Bazzi, Grecu şi Cojocnean.

Matache, împins titular
Primul episod al luptei din vestiar s-a dat chiar la postul de portar. Badea a început cu Marius Popa noul sezon, portar venit la Cluj la insistenţele sale de la Pandurii. Supăraţi că prietenul lor Matache a fost trecut pe linie moartă, Niculescu şi Boştină au făcut presiuni asupra antrenorului după doar cîteva etape, cerîndu-l pe ex-dinamovist în poartă pe motiv că nu se simt în siguranţă cu Popa. Din etapa a 5-a, Matache a apărut în primul 11 al Universităţii, motivul oficial al schimbării dintre buturi fiind o accidentare la gleznă a lui Popa.

Nu e Niculescu, nu e nici Boştină
În etapa a 9-a, cu Gaz Metan Mediaş (2-5), Marius Popa a revenit printre titulari, fără ca Matache să fi gafat în partida precedentă. Boştină şi Niculescu au fost lăsaţi pe bancă, Badea preferînd în formula de start doar jucătorii săi de încredere. Cu o singură excepţie, Adrian Cristea, preferatul patronului Florian Walter. Tehnicianul "şepcilor" a mers pe mîna sa şi la Tg. Jiu (0-1), fără Boştină, ţintuit pe bancă tot meciul, dar acum a eşuat.

Badea: "Mi s-a terminat markerul!"
Titular incontestabil la "U" în sezonul trecut, fundaşul dreapta Bogdan Unguruşan şi-a pierdut locul din echipă pentru că a trecut în tabăra lui Boştină şi Niculescu. Un episod concludent în acest sens s-a petrecut înaintea meciului cu Pandurii. Unguruşan nu a fost inclus iniţial în lot, fiind ironizat de antrenor cînd a cerut explicaţii. "La tine mi s-a terminat markerul!", i-ar fi spus Badea. Ulterior, cînd Niculescu nu a făcut deplasarea, fundaşul a fost inclus şi el în lot.

A refuzat Niculescu deplasarea?
Miercuri, la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Pandurii, Badea a fost categoric în privinţa jucătorilor pasibili de suspendare pentru derby-ul cu Dinamo. "Nu am menajat pînă acum pe nimeni. Nu fac calcule în funcţie de situaţia cartonaşelor galbene", a explicat Badea, iar Cristea şi Cojocnean, cu 3 "galbene", au prins lotul. Nu şi Claudiu Niculescu, care a fost lăsat la Cluj, tocmai pentru a nu risca suspendarea! Se pare că veteranul lotului a aflat că Tony îi va locul între titulari şi a folosit pretextul suspendării pentru a nu face deplasarea.

Tabăra "Dinamo"
Claudiu Niculescu
Gabriel Boştină
Florin Matache
Adrian Cristea
Bogdan Unguruşan

Tabăra pro-Badea
Marius Popa
Nasser Menassel
Elias Bazzi
Constantin Grecu
Sebastian Cojocnean

Tabăra neutră
Lukasz Szukala
Octavian Abrudan
Lucian Marinescu
Alex Păcurar
Gabriel Machado
Gaston Mendy
Nwakaeme Tony

Derby nedecis la juniori
Rivalele locale "U" şi CFR s-au duelat ieri la juniori, prefaţînd întîlnirea directă din Liga 1 dintre cele două formaţii clujene, programată peste o lună. La juniori B, meciul s-a terminat 2-2, în timp ce la juniori A, scorul a fost tot egal, 0-0. Cele două întîlniri au inaugurat noua bază sportivă a "şepcilor roşii" de 800.000 de euro, ce poartă numele fostei glorii a Universităţii, Dan Anca.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
ligax
ligax  •  29 Octombrie 2011, 13:03

Incepe razboiul psihologic?...:) Hai"U"!

alexandruclujean
alexandruclujean  •  27 Octombrie 2011, 09:27
Postat de alpin pe 24 Octombrie 2011, 11:23

Daca la juniori s-a putut inaugura o baza sportiva A LUI U Cluj cu doua meciuri intre cele doua echipe ale Clujului, la seniori de ca nu s-a putut inaugura un stadion AL CLUJULUI cu un meci intre U si CFR?!? Era mai frumos. Si se evita si situatia jenanta de la antrenamentul lui Kuban Krasnodat pe Cluj Arena!

Alpin, revino-ti, KAC Vasas 1907 nu va juca pe noul Moina mai mult de o data pe an! In rest: fuga la karaoke, spor la umflat nejustificat preturile la bilete, marsh la inventat sicane aiurea. In 19 noiembrie iar jucati in deplasare, macar sa stie doamna Costa sa mearga la Politie inainte sa se intoarca consortul frust.rat sa o bage-n carje! Adica hai civilizatie, hai bun-simt, hai Europa! Deci: fugiti in i.ad!

george207
george207  •  26 Octombrie 2011, 22:52

nu ma mir...grecu ala ii penibil nush ce plm il tot baga..nu putea sa fie el eliminat in loc la achim:))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează