FOTBAL  »  Superliga  »  

Inapoi

Articol de GSP - Publicat marti, 07 august 2007 00:00

Federatia incearca azi sa reia controlul asupra comisiilor de judecata, intr-un Comitet Executiv special. Comitetul Executiv al FRF se va reuni azi in regim de urgenta pentru a transa problema comisiilor, disputate pe considerente de legalitate intre Liga si Federatie. sedinta se va desfasura in absenta presedintelui LPF, Dumitru Dragomir, plecat din tara, dupa cum si seful Bistritei, Jean Padureanu, a comunicat ca nu va putea ajunge, fiind anuntat prea in scurt de organizarea intrunirii.

Deciziile bizare luate de comisiile LPF si crearea unor precedente periculoase dupa prima etapa au incins spiritele printre conducatorii primei divizii, existind un grup de cluburi, Rapid, CFR Cluj, "U" Cluj, Pandurii, Urziceni, Poli Iasi, care sustine ideea ca toate comisiile sa ramina in custodia FRF. De altfel, la Adunarea Generala a LPF, organizata inainte de startul sezonului, presedintii de cluburi au refuzat sa voteze trecerea comisiilor la Liga, invocind tocmai eventuala incalcare a Statutului FRF!

Cheia sta la Mircea Sandu, care, pe de o parte, i-a propus personal lui Dragomir sa ia comisiile, dar, pe de alta parte, e presat de cuplul Lupescu - Prunea sa nu iasa din cadrul legal si sa cedeze institutiile de judecata fara o hotarire clara a Adunarii Generale a FRF.

Demisii la comisii
Controversatele comisii ale LPF au ramas fara sefi. Presedintii Comisiei de Disciplina si al celei de Apel, Robi Urs, respectiv Daniel Florea, au demsionat. Primul a declarat: "Am renuntat din cauza atmosferei de nesiguranta. I-am spus lui Mircea Sandu ca noul regulament este cel mai slab din ultimii 20 de ani. Lupescu si aripa tinara din FRF tin foarte mult sa fie sefi si considera Liga o anexa".

La judecata

Conducerea LPF nu renunta la ideea de a coordona comisiile si ameninta ca va actiona in instanta Federatia. seful FRF, Mircea Sandu, nu se sperie si le-a transmis sec juristilor Ligii: "Dati-ne in judecata daca nu va convine!". Vicepresedintele LPF, Robi Urs, e ferm si increzator: "Vom da Federatia in judecata. In ultimii 10 ani am cam cistigat toate procesele cu FRF".

Dragomir la atac

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a avut luni seara o interventie vehementa la "Fanatik Show": "Lupescu face parte din tabara lupilor tineri, care vor sa puna mina pe puterea de la Liga. El nu vrea sa candideze la presedintia LPF, ci un prieten de-ai lui de la sindicat. Domn'e, Mircea Sandu a fost cel care a venit la mine si mi-a zis <Mitica, ia-ti comisiile inapoi!>". 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează