FOTBAL  »  Superliga  »  

Înapoi

Articol de - Publicat joi, 29 mai 2008 00:00

Cătălin Munteanu este dorit din nou în Spania, de Numancia şi de Salamanca.

Unul dintre cei mai apreciaţi jucători ai “cîinilor” în ul­ti­me­­le sezoane, Cătălin Mun­tea­­nu este la cîţiva paşi de a se în­toarce în Spania, acolo de unde a venit la Dinamo în decembrie 2005. Mij­lo­ca­şul stînga în vîrstă de 29 de ani este pe lista de achiziţii a nou-pro­mo­vatei în Primera Division, Nu­mancia, dar şi a fostei sale echi­pe din pe­ri­oa­da 1998-2001, Sa­la­­man­­ca. “Cîi­nii” ar putea încasa în jur de 300.000 de euro. Întrucît şefii con­sideră că şi-a făcut datoria faţă de club, Cătălin nu va fi blocat în mo­mentul în care o grupare din stră­inătate va face o ofertă con­cre­tă în cazul lui. Şi fotbalistul ar agrea o întoarcere în Peninsula Iberică .

1 gol a marcat Munteanu sezonul trecut, în 35 de meciuri.

Fără “bătrîni”!

Ieri a fost o întrunire a acţionarilor Badea şi Borcea cu antrenorul Mir­cea Rednic şi cu administratorul de­legat Cornel Dinu. Rednic a pre­zen­tat mai multe opţiuni de jucători, ce urmează a fi analizate de şefi. În schimb, “Puriul” încă nu renunţă la nici un fotbalist, de-abia după sta­giul din Germania (22-30 iunie) ur­mînd să decidă cine pleacă. Şefii i-au transmis că nu vor fi de acord cu a­chiziţionarea unor ju­că­tori “bă­trîni”, gen Mendoza (30 de ani), N’Doye (30) şi Pieroni (28).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
 •  29 Mai 2008, 09:33

eu nu l-as lasa pe catalin munteanu sa plece are 29 de ani, ca si mutu si e singurul coordonator de joc de valoare din Ro. toate meciurile bune facute de dinamo in ultimii 2 ani au fost cu el pe teren si in forma.

 •  29 Mai 2008, 07:36

Asa si trebuie. Nu trebuie sa-l lasati pe Rednic sa achizitioneze toti expiratii. Avem nevoie de jucatori tineri si valorosi, nu de jucatori aruncati la gunoi de alte echipe. Daca Rednic nu este de acord atunci sa plece.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează