FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Înapoi în ”haită” » Fără să miște vreun deget, Contra va avea în startul pregătirii doi jucători noi la antrenamente

Articol de - Publicat marti, 23 mai 2017 00:00

Doi foști căpitani. Mijlocașul defensiv Paul Anton, 26 de ani, și cel ofensiv Vali Lazăr, 27 de ani, urmează să facă joncțiunea luna viitoare cu fosta și, până la noi ordine, viitoarea lor echipă, Dinamo București.

Gazeta a mai informat despre faptul că Paul are șanse mari să revină în "haită", cu toate că e un om de primii 18 la formația ce se luptă pentru accederea în La Liga. Dar și în cazul lui, și al lui Lazăr, cluburile la care au fost împrumutați nu au dat niciun semn vizavi de faptul că ar vrea să-i cumpere definitiv. Și se apropie termenul limită, sfârșitul lunii mai.

Abilitate qatareză

Al Sailiya s-a salvat de la retrogradare în Qatar, însă n-a transmis absolut nimic în privința posibilității de a mai achita roș-albilor 500.000 de euro pentru a închide întreaga afacere. "Câinii" au primit în schimb semnale de la diverse persoane din fotbal că asiaticii ar putea să încerce o diminuare a sumei de transfer definitiv, sub 200.000 de euro, mai ales că jucătorul vrea neapărat să continue în Qatar. Logic, având în vedere că la Dinamo avea în jur de 4.000 de euro, iar la arabi câștigă de 4 ori mai mult. Lazăr a fost integralist în 9 din 10 partide disputate pentru asiatici.

De trei ori mai mult în Liga Adelante

În ceea ce-l privește pe Anton, și el ar dori să continue la spanioli. Unde încasează 20.000 de euro lunar față de 7.000 de euro la Dinamo, plus nivelul de viață superior de la Madrid. Nici Getafe n-a transmis nimic vizavi de activarea clauze de cumpărare - ar trebui să mai achite 700.000 de euro -, iar fotbalistul a prins tot mai puține minute pe teren în această primăvară. Getafe are de jucat în perioada imediat următoare și barajul pentru promovarea în prima divizie.

42 de minutea jucat în medie Anton pentru Getafe în acest sezon. Paul a marcat două goluri în 30 de meciuri

2 goluriși 4 assist-uri are Lazăr pentru Al Sailiya în 10 meciuri

Ce fotbaliști mai revin în Ștefan cel Mare după împrumuturi

  • Muțiu (portar, 22 de ani) CS Afumați (L2)
  • Dima (fundaș, 17 ani) Metalul Reșița (L2)
  • Vl. Olteanu (fundaș stânga, 21 de ani) Sepsi Sf. Gheorghe (L2)
  • V. Costache (mijlocaș, 18 ani) CS Afumați (L2)
  • L. Manole (atacant, 20 de ani) Sepsi Sf. Gheorghe (L2)
  • Moldoveanu (atacant, 18 ani) FC Brașov (L2)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
juliusmad
juliusmad  •  23 Mai 2017, 13:59
Postat de mariuss72 pe 23 Mai 2017, 12:28

Gigistii se bucura pentru chimirul ciobanului, eu ma bucur ca se intareste Dinamo ;)

Incearca si cu viagra :)))

panzer_lehr
panzer_lehr  •  23 Mai 2017, 12:42

Ba da nici macar un pacalici din doi sa nu reuseasca ? Vai de capul vostru :))))))))

mariuss72
mariuss72  •  23 Mai 2017, 12:28

Gigistii se bucura pentru chimirul ciobanului, eu ma bucur ca se intareste Dinamo ;)

Vezi toate comentariile (15)
Comentează