FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV UPDATE Înapoi la FCSB?! Alex Chipciu e varianta surpriză pentru postul de fundaș dreapta » Gigi Becali: „Îl luăm imediat”

Alexandru Chipciu a om de bază la ultimul titlu câștigat de FCSB, în 2015
Alexandru Chipciu a om de bază la ultimul titlu câștigat de FCSB, în 2015

Articol de - Publicat vineri, 26 iulie 2019 14:30

FCSB caută să se întărească pentru participarea în grupele Europa League, iar una dintre variante ar putea fi Alex Chipciu.

update 15:05

Contactat de GSP.RO, Gigi Becali a declarat: „Dacă se poate, îl luăm imediat! L-am pus pe MM Stoica să se intereseze de situația lui”

Știrea inițială:

Alexandru Chipciu, 30 de ani, nu mai este dorit de Anderlecht și ar putea reveni la echipa roș-albastră după 3 ani. Internaționalul român le-a fost propus celor de la FCSB pentru postul de fundaș dreapta, unde Bogdan Andone e nevoit să improvizeze pentru că Belu nu se ridică la nivelul așteptărilor.

Chipciu mai are un an de contract și nu e dispus să își rezilieze înțelegerea, având un salariu de 60.000 de euro pe lună. Belgienii sperau că îl vor vinde la Sparta Praga, unde a fost împrumutat în sezonul trecut, însă cehii nu au activat clauza pentru un transfer definitiv. Pentru a scăpa de o parte din salariu, Anderlecht e dispusă să îl împrumute, chiar dacă îl va pierde gratis la finalul sezonului.

Evoluții tot mai bune ca fundaș

Triplu campion cu FCSB, Chipciu le-ar fi fost deja propus roș-albaștrilor, după victoria cu Alashkert, 3-0 în turul II din Europa League. Deși FCSB a câștigat, a avut din nou probleme în partea dreaptă a defensivei. Bogdan Andone a improvizat și l-a folosit pe mijlocașul Ovidiu Popescu, abia revenit după o accidentare.

Mijlocaș la origini, Chipciu a fost folosit la Sparta Praga ca fundaș dreapta în sezonul precedent și a făcut-o foarte bine. A impresionat și la echipa națională, fiind unul dintre cei mai buni jucători la meciul cu Norvegia, 2-2, din preliminariile pentru Euro 2020. Jucătorul ar fi și el tentat de o revenire pentru a nu pierde contactul cu echipa națională.

Chipciu a jucat la FCSB între 2012 și 2016, fiind unul dintre cei mai apreciați jucători. A fost vândut la Anderlecht pentru 3 milioane de euro, câștigând un titlu și o Supercupă alături de belgieni. De-a lungul carierei a mai jucat la FC Brașov și Sparta Praga.

5 trofeeare Chipciu cu FCSB: 3 campionate, o Cupă și o Supercupă

2.000.000 €este cota lui Alex Chipciu, potrivit transfemarkt

Citește și:

Gigi Becali, ultimele detalii despre transferul fundașului lateral: „Cum să nu avem dacă avem?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
faliment_fc_fcsb
faliment_fc_fcsb  •  26 Iulie 2019, 18:01
Postat de Bogdan Avadanii pe 26 Iulie 2019, 17:49

Du-te mă nenică și comentează în liga a4a, că ne-am săturat de tine. Sau nu sunt știri pe acolo. Ia naveta și circulă din sat în sat

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10212483748101856
Bogdan Avadanii  •  26 Iulie 2019, 17:49
Postat de faliment_fc_fcsb pe 26 Iulie 2019, 14:46

Mare valoare si ăsta... un FîCîSîBî-ist autentic. E bine primit acasă la maneaua FC FCSB. Să-l mai înjure un pic peluza PRA, că poate a uitat cum e..

Du-te mă nenică și comentează în liga a4a, că ne-am săturat de tine. Sau nu sunt știri pe acolo. Ia naveta și circulă din sat în sat

bengalezulsebyk
bengalezulsebyk  •  26 Iulie 2019, 17:24

welcome back home Alex

Vezi toate comentariile (18)
Comentează