FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Înapoi la Sportul! » Şiman şi Porumboiu nu s-au înţeles: Varga revine în Regie

Varga e nevoit să evolueze din primăvară în Liga B, dacă nu va fi cedat la altă echipă între timp.
Varga e nevoit să evolueze din primăvară în Liga B, dacă nu va fi cedat la altă echipă între timp.

Articol de - Publicat duminica, 06 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 05 ianuarie 2013 19:54

Împrumutul lui Dacian Varga la Vaslui a expirat, iar cele două cluburi nu au căzut de acord asupra unui transfer definitiv.

Dacian Varga (28 de ani) a fost împrumutat pentru şase luni înaintea startului sezonului de la Sportul, Vasile Şiman şi Adrian Porumboiu hotărînd să negocieze în această iarnă dacă jucătorul va continua sub comanda lui Viorel Hizo şi va fi transferat definitiv.

Tehnicianul l-ar fi dorit în continuare pe mijlocaş la echipă, însă finanţatorii celor două cluburi nu s-au înţeles la bani.

Şiman a solicitat 400.000 de euro pentru o mutare definitivă, iar Porumboiu l-a refuzat instant. Patronul moldovenilor a declarat că nu intenţionează să mai investească bani la echipă şi că, mai mult, vrea să scape de jucătorii cu salarii mari.

În aceste condiţii, fotbalistul se va întoarce la Sportul, unde va evolua în liga secundă pentru restul sezonului. Cu toate acestea, Şiman le-a promis lui Varga, Curelea şi Ferfelea că le va căuta angajament în această iarnă şi cel mai probabil vor fi împrumutaţi la echipe din Liga 1.

Varga este al doilea jucător care a plecat în această iarnă de la Vaslui, după Adrian Gheorghiu (31 de ani), transferat la Ceahlăul. Dani Coman (34 de ani) este foarte aproape de a părăsi echipa, acesta avînd unul dintre cele mai mari salarii, 250.000 pe sezon.

5,67 este media notelor gsp primite de Varga, cea mai mică dintre toţi titularii Vasluiului

548509-varga.jpg

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  07 Ianuarie 2013, 00:10
Postat de blaustein pe 06 Ianuarie 2013, 11:19

Varga si Balan au avut sansa sa demonstreze la echipe mari din Liga I, dar nu au rupt gura targului. Probabil si asteptarile erau mari de la ei, pretentii financiare mari.... Varba aia cu semnatul pe viata, daca erau liberi de contract probabil erau pastrati, de ex Balan a venit gratis la Steaua.

Balan intr-adevar nu a demonstrat,este doar un jucator de nivelul ligii 1 dar Varga a facut partide foarte bune in LC pe vremea cand era la Unirea Urziceni si este un jucator foarte talentat,si Balan are talent,poate ca daca ajungea cand era tanar la o echipa mare(nu la Steaua) cariera lui ar fi fost alta...

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  07 Ianuarie 2013, 00:07

Siman este un nenorocit care isi bate joc de jucatorii care evolueaza la Sportul,un exemplu este Dacian Varga,un fotbalist foarte bun care si-a ratat cariera din cauza lui Siman,de data aceasta nu a fost vina lui Siman deoarece 400.000 pentru Varga este o suma rezonabila.In schinb nu inteleg de ce Porumboiu nu se retrage definitv de la FC Vaslui,decat sa tina echipa doar la nivelul ligii 1 mai bine nu mai investeste...iar aducerea lui Coman a fost o mare greseala,cum sa aduci un portar de 33 de ani si sa-i mai dai si 250.000 salariu?

andystar
andystar  •  06 Ianuarie 2013, 18:26

Un alt jucator ratat ,din pacate din cauza lui Siman !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează