FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Înapoi pe stadion » Mihai Neşu se întoarce în fotbal la propunerea lui George Ogăraru

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 12 septembrie 2014 18:13

Mihai Neşu este pregătit să se întoarcă în fotbal, urmînd să ocupe o funcţie în stafful lui George Ogăraru, noul antrenor al lui "U" Cluj.

Pe George Ogăraru şi Mihai Neşu îi leagă o prietenie veche, iar noul antrenor al Universităţii Cluj, n-a uitat de fostul său coleg de la Steaua.

Paralizat de la gît în jos după o accidentare suferită în urmă cu doi ani la un antrenament al lui FC Utrecht, Mihai Neşu se pregăteşte să se întoarcă în fotbal, urmînd a ocupa funcţia de video- analist în stafful lui Ogăraru de la U Cluj.

"Va mai exista un membru în staff-ul nostru: Mihai Neşu. Va fi video-analist în cadrul lui "U" Cluj. Mă bucur că a acceptat să lucrăm împreună. Este la Oradea şi o dată pe săptămînă va veni probabil la Cluj. Munca de video-analist se poate face oricum şi de acasă", a declarat George Ogăraru.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
cheloo1993
cheloo1993  •  01 Octombrie 2014, 18:06

Respect Ogararu, un om care merita jos palaria, de nota 1000 a fost si ca jucator dar si ca om in afara lui, cat despre Nesu, multa sanatate bisonule, sa te faci bine, te vrem inapoi pe picioarele tale, multa sanatate Nesu, respect maxim George Ogararu

petius
petius  •  13 Septembrie 2014, 11:11

Mult succes Mihai Nesu! Felicitari Ogararu! U Cluj, o echipa de legenda, strange in jurul ei doar oameni de legenda! Haide U! Numai U (Toata stima pt. dl. Walter,un om adevarat!)

cristid.
cristid.  •  12 Septembrie 2014, 23:49

Haideti acasa!!!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează