FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

GALERIE FOTO 15 imagini spectaculoase cu noul stadion din Liga 1 » Când va fi inaugurat: data și adversarul

Noul stadion al clubului Sepsi OSK Sf. Gheorghe // foto: Facebook @ Sepsi OSK +14   FOTO
Noul stadion al clubului Sepsi OSK Sf. Gheorghe // foto: Facebook @ Sepsi OSK

Articol de - Publicat miercuri, 22 septembrie 2021 13:39 / Actualizat miercuri, 22 septembrie 2021 14:13

Noul stadion al lui Sepsi OSK, de la Sf. Gheorghe, va fi inaugurat pe 8 octombrie cu un meci amical în compania slovacilor de la Dunajska Streda, o altă echipă finanțată de guvernul de la Budapesta.

Arena clubului care a încheiat sezonul trecut pe locul 4 în Liga 1 arată spectaculos. Lucrările la stadion avansează, iar data inaugurării se apropie cu pași repezi.

Inaugurarea noului stadion al Sepsi OSK, programată pe 8 octombrie

Primul meci găzduit de noua arenă ar putea fi unul amical în compania echipei slovace Dunajska Streda. Acesta va avea loc pe 8 octombrie, dar numai dacă restricțiile cu privire la coronavirus vor permite prezența spectatorilor măcar într-o proporție de 50% din capacitatea totală de 8.400 de locuri a stadionului.

În continuare, 15 imagini spectaculoase cu stadiul actual în care se află arena: 

+10 FOTO

În prezent, Dunajska Streda ocupă locul 6 în prima ligă a Slovaciei. Echipa este „înfrățită” cu Sepsi OSK, bucurându-se la rândul ei de de finanțare de la Budapesta. Pe lângă Sepsi OSK și Dunajska Streda, guvernul maghiar investește și la echipe din țări precum Croația (NK Osijek) și Serbia (Backa Topola).

De un stadion nou finanțat de guvernul maghiar beneficiază nu doar Sepsi OSK, ci și Backa Topola. Fosta adversară a FCSB-ului din Europa League are o arenă nouă, cu capacitate de 4.100 de locuri, ce se întinde pe 5.500 metri pătrați.

„Va fi cel mai modern stadion din regiunea Voivodina, dar și cel mai mare dintre cele noi. Ceea ce acum e poate cel mai mare șantier, va fi un stadion cu numeroase facilități”, spuneau șefii lui Backa Topola în 2020.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

5 scouteri din La Liga l-au analizat pe noul fotbalist de la Dinamo » Raportul care i-a sabotat transferul: „Nu l-aș lua”

Bucureștiul a intrat de astăzi în scenariul roșu » Noile restricții care intră în vigoare pe stadioane

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
reddogsv.
reddogsv.  •  22 Septembrie 2021, 22:13
Postat de csa.tribune.goale pe 22 Septembrie 2021, 15:10

cand te vezi cu el roaga-l sa va invete cum se deschide o poarta

Vezi ca urmeaza temperaturi friguroase perioada asta si v-am mai pregatit niste veste cu guler si nasturi :)))))))))))))

reddogsv.
reddogsv.  •  22 Septembrie 2021, 22:13
Postat de csa.tribune.goale pe 22 Septembrie 2021, 15:10

cand te vezi cu el roaga-l sa va invete cum se deschide o poarta

Nu inainte de a preda vestele alea frumoase de la coregrafia DOAR DINAMO BUCURESTI. Zi sincer, ce numar pe spate avea vesta ta si ce culoare era ?? Sa vedem al catalea gigist ai fost prezent la coregrafia de exceptie pe care ati facut-o de a ras o planeta intreaga.

poli_4_ever
poli_4_ever  •  22 Septembrie 2021, 20:00
Postat de Berceni pe 22 Septembrie 2021, 16:46

Oare n-ar primi clona fcsb la ei cand se organizeaza dota2, super mario, concerte pe NA? Sa joace si aia undeva.

fc fcsb popesti ar trebui sa ceara sprijinul Guvernului Albaniei sa le dea bani de un stadion in Popesti Leordeni. Saracii de ei sunt singura echipa fara nume, palmares, culori, sigla, stadion si suporteri, ciobanul infractor trebuie sa-si sustina cauza la Tirana ca poate, poate...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează