FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Inca 5 ani!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 octombrie 2007 00:00

Clujenii si-au exercitat ieri optiunea de transfer definitiv pentru argentinianul Emmanuel Culio . Pumele s-au aclimatizat in Gruia. "Capcaunul" Fabbiani i-a cucerit repede pe fanii lui CFR, iar mijlocasul Emmanuel Culio (23 de ani) a devenit de ieri un punct fix in planurile de viitor ale "visiniilor". Imprumutat pentru jumatate de an de la echipa chiliana La Serena, Culio i-a determinat pe sefii lui CFR sa exercite inainte de termen optiunea pentru un transfer definitiv.

Ieri, clujenii au virat in contul clubului sud-american aproximativ 500.000 de dolari. Culio va fi jucatorului CFR-ului pentru inca 5 ani. "De azi (n.r. - ieri), Culio este jucatorul nostru pentru urmatorii 5 ani. Ne-am exprimat optiunea pentru transferul definitiv al jucatorului", a confirmat directorul executiv, Razvan Zamfir. "Culio ramine la noi. Desi puteam astepta pina in iarna, ne-am exprimat mai repede dorinta de a-l transfera definitiv", a spus si presedintele Iuliu Muresan. "Am semnat pentru 5 ani. Imi doream foarte mult sa ramin aici la Cluj. Ma simt foarte bine la CFR. Avem o echipa buna, cea mai tare din Romania si vrem sa cistigam campionatul", a declarat Culio.

"Nu joaca, pleaca"
Presedintele lui CFR Cluj, Iuliu Muresan, a spus ca va renunta la serviciile atacantului imprumutat de la Benfica, Nicolas Canales, daca acesta nu-si va face loc in prima echipa. Canales nu a jucat nici un minut pentru CFR. "Daca nu va reusi sa prinda echipa, va pleca. si la Amoreirinha e o plata in multe rate si daca nu va confirma vom vedea ce vom face cu el. Dar Amoreririnha e un jucator in care avem mare incredere si sint sigur ca ne va ajuta foarte mult", a spus Muresan.

Inca 9.700 de locuri

Clujenii au inceput lucrarile pentru ridicarea unei tribune pe terenul de zgura. "Vom definitiva in citeva zile proiectul. Noi vom face parkingul subteran si parterul, iar o firma olandeza va ridica tribuna metalica in cel mult trei saptamini. Tribuna va avea circa 9.700 de locuri si va fi gata cel tirziu in iulie 2008. Va fi cel mai modern stadion din Romania. Deocamdata, avem cea mai moderna jumatate de stadion", a declarat Muresan. Acum arena din Gruia are 14.500 de locuri.

"Comunistul Dinu"
Cornel Dinu a relatat la "Fanatik" o convorbire cu Jose Veiga, fost angajat al Benficai. "Procurorul" sustine ca Veiga i-ar fi spus ca jucatorii portughezi de la CFR sint fotbalisti de mina a treia. Presedintele Iuliu Muresan s-a enervat ieri. "Avind in vedere ca sintem pe locul 1 as vrea sa-l intreb pe domnul Dinu de ce mina sint jucatorii lui Dinamo sau Steaua? Domnul Dinu este rautacios. si eu am fost format intr-un anumit regim, dar exista un anumit tip de oameni care au crescut pe vremea comunismului si nu se pot debarasa de vechile obiceiuri. Cine nu se adapteaza se elimina, mai ales cind ai conceptii retrograde. Sintem dusmaniti pentru ca sintem clujeni, cosmopoliti. Unii spun ca sintem unguri, o alta chestie inimaginabila pentru secolul in care traim. Oricum, e greu sa schimbi mentalitatea unor oameni", a spus Muresan. 

Ironii

Dupa ce a inventat sandwich-ul a la Cluj, spunind ca felia groasa e CFR, iar cea subtire "U" Cluj, cu 16 locuri intre ele, Muresan a scrutat ieri din nou clasamentul. Concluzia s-a vrut o noua ironie la adresa lanternei rosii, Universitatea. "Oricum ai privi clasamentul, de oriunde te uiti, Clujul e pe primul loc". "E o stare de fapt care nu convine nimanui", a reactionat unul dintre sefii lui "U", Nicolae Tarcea.

"Sa plateasca"

Muresan a declarat ca nu va mai tolera intirzieri in cazul datoriilor pe care UTA si Poli Iasi le au fata de CFR. "Ne-am adresat comisiilor abilitate. Am inteles ca cei de la UTA nu vor sa plateasca. Foarte bine. O sa fie retrogradati si, chiar si in conditiile acestea, tot vor trebui sa plateasca. Noi de ce nu avem nici o datorie?", s-a intrebat "Murinio".

Liciteaza pentru tricoul lui Sabau
Presedintele Iuliu Muresan a anuntat ieri ca va licita pentru tricoul lui Nelutu Sabau cu ocazia evenimentului "Stele in iarba", care va opune la Cluj, pe 11 octombrie, o selectionata a Generatiei de Aur si una a Olandei. Acest meci va consemna si meciul de retragere al lui Sabau, de la Nationala. "Anunt inca de acum ca vreau tricoul lui Sabau. Imi e prieten si-l respect foarte mult ca om. Mi-ar placea sa-i pot cumpara tricoul", a declarat presedintele lui CFR Cluj.

Bilete de azi

Astazi se vor pune in vinzare biletele pentru meciul din 11 octombrie. Tichetele de acces se vor putea gasi la casa de bilete de la stadion si la magazinul Fan Club CFR din incinta Sigma Center, dupa urmatoarea grila de preturi: VIP - 700 de lei, tribuna oficiala - 150 de lei, tribuna 0 - 66 de lei, tribune A si B - 33 de lei, peluza 1 - 22 de lei, peluza 2 - 22 de lei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează