FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Inca doi?

Articol de GSP - Publicat joi, 23 august 2007 00:00

Dinamo e in tratative avansate cu mijlocasul Vitoriei Setubal, Sandro Mendes, si cu fundasul peruan John Galliquio. Mircea Rednic continua sa caute jucatori. "Puriul" mai vrea un mijlocas central, dupa ce Fabrice Fernandes a fost pus pe liber, si un stoper, intrucit zona centrala a defensivei a ramas descoperita dupa accidentarile lui Moti si Vali Nastase.

Antrenorul campioanei si-l doreste foarte mult pe capitanul Vitoriei Setubal, Sandro Mendes (30 de ani). Tehnicianul de 45 de ani a obtinut acordul lui Nicolae Badea in privinta transferului mijlocasului, insa ultimul cuvint urmeaza sa-l aiba Cristi Borcea. Mendes, care isi poate rezilia contractul cu Setubal pentru a veni gratis, solicita 50.000 de euro la semnatura, plus 150.000 de euro pe sezon.

Dupa ce transferul lui Villalta a cazut, ros-albii s-au reorientat spre fundasul central al lui Universitario Deportes, John Galliquio (28 de ani). "Ciinii" s-au inteles in principiu cu fotbalistul, insa mai trebuie puse la punct detaliile transferului, peruanii solicitind 300.000 de euro. Galliquio, care a fost urmarit de Rednic la Copa America, solicita 80.000 de dolari pe sezon si asteapta acordul clubului Universitario pentru a sosi in Romania.

Devastat de cutremur
John Galliquio nu trece printr-o perioada prea buna in plan personal. Casa fotbalistului a fost distrusa de cutremurul de aproape 8 grade pe scara Richter care a zguduit Peru miercurea trecuta. sefii clubului Universitario de Deportes, unde e legitimat fundasul, ii vor oferi un apartament in Lima, unde sa locuiasca impreuna cu sotia si cei trei copii pina isi va reface locuinta. (Ioana Mihalcea)

Intariri la tineret

Ieri, ros-albii au semnat contracte pe cite trei sezoane cu ivorienii Attoukoura (18 ani, mijlocas stinga) si Diabate (18 ani, fundas central) si cu francezul Youssouf (19 ani, fundas lateral). Mijlocasii Gustav (19 ani) si Kamara (20 de ani) nu au ramas in stefan cel Mare intrucit au picat testele medicale. "Attoukoura, Diabate si Youssouf se vor pregati in continuare alaturi de echipa a doua, putind face oricind trecerea la prima echipa", a spus antrenorul lui Dinamo II, Cornel Talnar.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează