FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Încă doi proscriși! » Reghe taie în carne vie: pe cine trimite în Liga a II-a

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 februarie 2017 12:16

La începutul anului, Reghe a făcut o listă cu 7 jucători pe care nu se mai bazează și care pot pleca de la Steaua.

Golubovici, Aganovici, Mitrea, D. Popescu, Robert Vâlceanu, Rareș Enceanu și Chitoșcă sunt jucătorii pe care antrenorul Stelei nu i-a mai vrut în lot și doar ultimii doi au mai rămas la echipa roș-albastră.

Acum și cei doi jucători o pot părăsi pe Steaua. Monitorul Expres scrie că Enceanu și Chitoșcă au fost propuși pentru un împrumut la FC Brașov.

Totuși, doar Enceanu ar agrea un transfer la echipa brașoveană, Chitoșcă nefiind de acord să joace în Liga a 2-a.

Enceanu, 22 de ani, este un produs al clubului brașovean și a jucat până în 2015, când l-a cumprat Steaua. Mijlocașul stânga a bifat doar 3 meciuri în acest sezon.

Chitoșcă, 24 de ani, a jucat doar un meci la Steaua în acest sezon. Mijlocașul stânga a ajuns la Steaua în 2016 și nu s-a impus, fiind împrumutat la FC Voluntari.

 21512

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
emenangita_mangladesh
emenangita_mangladesh  •  11 Februarie 2017, 13:44

Enceanu juca titular la finul Meril. S-au vazut si rezultatele "grozave" atunci..

gicab
gicab  •  11 Februarie 2017, 12:44

Enceanu a fost cumpărat din greșeală

Vezi toate comentariile (2)
Comentează