FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Încă doi spre Udinese: Alexe şi Luchin pot fi colegi cu Torje

Alexe a bifat 8 partide în acest sezon,
fără să marcheze. FOTO Alex Nicodim
Alexe a bifat 8 partide în acest sezon, fără să marcheze. FOTO Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 11 octombrie 2011 23:02

Alexe şi Luchin sînt monitorizaţi de noua echipă a lui Torje pentru un transfer în Serie A


Dinamo poate deveni pepinieră pentru prima divizie italiană. După Adrian Mutu, Ianis Zicu (ambii la Inter Milano), Ştefan Radu (Lazio Roma) şi Gabriel Torje ( Udinese), alţi doi "cîini" au devenit ţinte pentru italieni. Scouteri ai clubului din Udine au transmis că sînt cu lupa pe Srgian Luchin (25 de ani) şi pe Marius Alexe (21 de ani), pe care-i vor monitoriza pe toată durata sezonului, în special la partidele importante ale "cîinilor".

"Cînd au venit să-l ia pe Torje, ştiau absolut totul despre el. De la ce mănîncă, pînă la postul pe care a evoluat în perioada junioratului şi care îi sînt cele mai mici defecte", au explicat oficialii dinamovişti. Dacă pentru Alexe conducerea solicită 4 milioane de euro, Luchin are o clauză prin care o poate părăsi pe Dinamo în schimbul a 1,2 milioane de euro!

4 selecţii la prima reprezentativă a adunat Alexe

3 jocuri în tricoul echipei naţionale a bifat Luchin

Cu banii la zi
Dinamoviştii trec prin momente fericite, nu doar în clasament. Roş-albii sînt cu salariile la zi, lucru care nu s-a mai petrecut din 2009. Pentru a fi linişte la echipă, în perspectiva meciurilor tari ce vor fi în ultimele două luni din acest an, acţionarii au decis să vină la zi cu situaţia financiară pentru a le arăta jucătorilor că sînt apreciaţi, chiar dacă nu există prime de victorie.

Se sucesc cu Vasluiul?
"Cîinii" încă nu au depus actele privind contestarea lui Marius Constantin, oficialii dinamovişti consultînd încă avocaţi pentru a demara acţiunea. Există şi versiunea că roş-albii nici nu vor mai contesta dreptul de joc al fundaşului pentru a cîştiga meciul direct la "masa verde", chiar dacă bucureştenii susţin că au timp, pînă la 90 de zile, să reclame speţa.

Inbox
- Ciobotariu e ferm cînd vorbeşte de transferurile din iarnă: "Vor veni 3-4 jucători pe care îi doresc eu. Unul va fi Pîrvulescu. Are viteză, e dinamovist şi e un copil foarte bun". În afara fotbalistului de bandă stînga de la Gaz Metan, roş-albii îi mai au în vedere pe cîţiva jucători de la Oţelul, respectiv Timişoara: Sîrghi, Rîpă, Silviu Ilie, Goga şi Sepsi.
- Florentin Petre: "Dinamoviştii să nu se considere campioni. Prezentul sună bine, însă viitorul e important. Nu mă gîndesc la grupele Champions Legue, e devreme, «cîinii» au fost mereu ghinionişti".
- Fostul antrenor dinamovist Dario Bonetti a fost demis de la prima reprezentativă a Zambiei, la două zile după ce a calificat-o la Cupa Africii pe Naţiuni.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
tamplaru
tamplaru  •  12 Octombrie 2011, 22:42

Badeoo dai pe totzidar tine-l pe MOTZI-k sa nu mai fie emotzii:D

tamplaru
tamplaru  •  12 Octombrie 2011, 22:40

DATZII pe toti,iar se umbla la butoane,e prea bine DINAMO momentan in clasament,incat trebuie sa coboare cumva-VINE GIGI-NASHU din spate-k doar si-a adus si el antrenor supersi trebuie incurcata DINAMO cumvaasa k relatiunea nashu-finuuvinde din jucatori,se strica echipa,dar tu faci baniiar suporterii pot sa lipseasca-k nu de pe ei se fac banii mai dau cate un articol k ce rau e fara suporteri..si uite cine e in castig si cu bani!!!! iar fraerii stau si sufera k de ce si cum..

fann_liverpool
fann_liverpool  •  12 Octombrie 2011, 12:01

sunt buni ziaristii romani la transferuri... poate ma rezolvati si pe mine si ma promovati la prima echipa la Liverpool :>:>:>

Vezi toate comentariile (11)
Comentează