FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Încă două ţinte pentru Steaua » Şi Iliev, şi portar

Articol de - Publicat miercuri, 12 ianuarie 2011 00:00

Gigi Becali susţine în continuare că stoperul bulgar de la Craiova va ajunge în Ghencea dacă va fi liber de contract. În plus, va aduce şi un concurent pentru Tătăruşanu

Steaua va mai face transferuri în această iarnă. Promisiunea a venit din partea lui Gigi Becali, care a anunţat că lotul va mai suferi modificări.

Primul pe listă este stoperul bulgar al Craiovei, Valentin Iliev. Fotbalistul de 30 de ani este în conflict cu Universitatea, de unde are de încasat restanţe financiare de 100.000 de euro. Cel mai probabil, Iliev va depune memoriu în zilele următoare pentru a deveni liber de contract. "Vă spun eu un lucru: Iliev vine la Steaua dacă se desparte de Craiova şi rămîne liber de contract! E un fotbalist pe care eu îl vreau în Ghencea", a anunţat Becali la DigiSport.

Finanţatorul roş-albaştrilor şi-a schimbat poziţia în privinţa posibilei achiziţionări a unui goalkeeper. "Dacă Lăcătuş şi MM îşi doresc un portar, atunci o să aducem unul şi cu asta, basta!", a spus Becali. În urmă cu doar cîteva zile, el declarase că Steaua nu are nevoie să se întărească pe acest post: "Eu nu vreau portar şi nu aducem unul!". Primul pe lista managerului general din Ghencea pentru a-i face concurenţă lui Tătăruşanu este Cosmin Vîtcă.


"La mine nu e criză, dacă vreau un jucător îl iau! Bine, să nu aibă pretenţii exagerate, pentru că la noi limita salarială este de 10.000 de euro pe lună!"
Gigi Becali, patron Steaua

"E foarte posibil ca Iliev să plece! El are de primit bani şi va depune memoriu să devină liber de contract!"
Adrian Mititelu, patron Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
quest-stelistu
quest-stelistu  •  12 Ianuarie 2011, 10:29

Na frate,acuma facem echipa de portari...

carol_k
carol_k  •  12 Ianuarie 2011, 01:22

Poate-l aduce MM pe Andrey...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează