FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Încă o achiziție bifată de Steaua! Mirel Rădoi a adus un om important care a fost și în mandatul lui Reghecampf

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 iulie 2015 10:02

Mirel Rădoi l-a convins pe un fost colaborator al lui Reghecampf să se întoarcă la Steaua. Este vorba de fizioterapeutul Horea Codorean.

Acesta se ocupa exclusiv de refacerea jucătorilor după meciurile oficiale. Codorean a început deja munca la echipă, dar n-a plecat la Severin, rămînînd la Mogoşoaia să facă antrenamente separate alături de Lucian Filip, Ţucudean şi Tamaş.

Primul se află în recuperare după o accidentare, iar ultimii doi sînt excluşi pe moment din lot, pînă cînd li se vor găsi echipe unde să plece.

Acesta este al doilea om din stafful lui Reghecampf care revine în Liga 1 după plecarea la Al Hilal. Thomas Neubert a revenit şi el în România şi îl ajută pe Edi Iordănescu la Pandurii. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
w.c.s.b.
w.c.s.b.  •  19 Iulie 2015, 16:26

Un teatru becaloid continuu si ieftin.. ☭teaua CIRC AMBULANT !! ☭teaua CAMPI OANA BLATURILOR!! Cică Rățoi a achiziționat și un pachet nou nouț de Pampers-I pentru Preamăritul Cunoscător și Vindecător! Că dacă nu se califi...fi...că fraudulos în fiecare an, vine DNA-ul si-l întreaba de aia 12 milioane de Coco pe care nu I-a dat la stat!! Cu matelotul bețiv cică I-a mers....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sibelius
sibelius  •  19 Iulie 2015, 13:42
Postat de Patraulea Trandafir pe 19 Iulie 2015, 11:57

La ce tot bifează *** la achiziții , Real Madrid deja *** ... Achiziții peste achiziții ... Ați uitat umililor sclavi ai *** că au achiziționat și un palet de apă minerală , și un ursuleț de pluș , cică îi place progeniturii mai mici a Ayatollahului ...

Voi aveti 11 jucatori in lot sau asteptati returul?

samertx
samertx  •  19 Iulie 2015, 12:54

Transferă ăștia la foc automat, metre!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close