FOTBAL  »  Superliga  »  DEMITERE

Încă o demitere în Liga 1! Anunțul a fost făcut de patronul echipei

Articol de - Publicat miercuri, 25 octombrie 2017 14:25

Valentin Suciu a fost demis de la Sepsi Sfântu Gheorghe după înfrângerea din Cupa României, scor 0-2 în fața celor de la CS U Craiova, după ce etapa trecută Sepsi a pierdut și cu Juventus București (1-2).

Anunțul a fost făcut de patronul Laszlo Dioszegi în cadrul unei conferințe de presă, iar interimatul la echipă va fi asigura de secunzii Sandor Nagy și Laszlo Kulcsar.

Sepsi nu a mai câștigat niciun meci de aproximativ două luni de zile, când învingea în deplasare Poli Iași cu scorul de 2-0. Nou-promovata a pierdut de atunci șase meciuri și a înregistrat două remize, iar în prezent ocupă locul 12, cu 11 puncte. Singurele formații mai prost clasate sunt Gaz Metan Mediaș și Juventus.

După meciul pierdut cu Craiova în Cupă, Valentin Suciu a acuzat greșelile din defensiva echipei sale. "Am luat goluri copilărești. Asta ne costă. Sper ca acum să putem pune stop și să oprim aceste greșeli", a spus tehnicianul.

„În urma evenimentelor şi rezultatelor din ultima perioadă, astăzi, conducerea clubului, în consens cu antrenorul Valentin Suciu, a decis rezilierea contractului acestuia. Pregătirea echipei pe perioada următoare va fi asigurată interimar de cuplul Nagy Sandor şi Kulcsar Laszlo.

Valentin Suciu este de patru ani alături de noi la acest club, îi mulţumim pentru munca depusă, pentru efortul depus şi pentru rezultate şi îi urăm succes în munca viitoare. Apreciind munca lui, conducerea clubului a decis să îi ofere un alt post, post despre care o să vorbim în viitorul apropiat, în zilele următoare. Dacă doreşte, totuşi, să se alăture altui club, noi suntem alături de el şi îi urăm mult succes”, a declarat Kertész Dávid.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
indolentu
indolentu  •  25 Octombrie 2017, 18:18

astept un comentariu pe aceasta tema din partea lui hihi covalact

485809194904413
Costel Tudor  •  25 Octombrie 2017, 15:35

Dle.Tolontan , ce ziarist este individul care scrie "de doua aproximativ luni de zile " ? Probabil ca si asta si-a facut studiile la una din fabricile de diplome ! In situatia asta nu ma mai mir ca singurele muze ale GSp. sunt cei doi puscariasi , ciobanasul si ci *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalin_cj
catalin_cj  •  25 Octombrie 2017, 15:24

"Sepsi nu a mai câștigat niciun meci de două aproximativ luni de zile" Oare autorul acestui articol citeste ce debiteaza? Sau articolul e scris de unul dintre romanii verzi de la pepsi?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează