FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Încă o echipă din Liga 1 vrea să transfere de la Steaua: "Cine nu l-ar vrea? E unul dintre fotbaliştii buni din campionat"

Articol de GSP - Publicat joi, 05 ianuarie 2017 14:33

CSM Iaşi a declarat că îl vrea pe Golubovici, iar GSP.RO a dezvăluit că Hagi îl vrea pe Aganovici. Acum, un alt club din Liga 1 este interesat de jucătorii Stelei.

Dan Alexa a fost prezentat azi ca noul antrenor al Concordiei Chiajna, iar acesta a declarat că pe lista de transferuri sunt jucători de la Steaua, printre care şi Aganovici, 29 de ani.

"Suntem în discuţii cu 3-4 jucători. Nu mai mult. Timpul este scurt şi vreau să aratăm bine îm momentul în care se reia campionatul.  Aş vrea să transfer jucători de la Steaua, dar este destul de greu de luat de acolo. Au salarii mari, pe care noi nu ni le putem permite.

Aganovici este unul dintre ei. Cine nu l-ar vrea? Este unul dintre fotbaliştii buni ai campionatului. A demonstrat-o şi la Brașov,  dar mai ales la Viitorul. Din păcate pentru el, nu s-a acomodat la Steaua. Vom încerca să îl luăm la Chiajna.  Rămâne de văzut dacă vom putea să îi satisfacem pretenţiile financiare", a spus Dan Alexa, potrivit Agerpres.

Mijlocaşul Aganovici este cotat la 600.000 de euro de transfermarkt.de. Croatul are 18 meciuri la la Steaua, marcând două goluri: unul în Cupa României, cu Foresta, și altul în Cupa Ligii, cu Dinamo.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează