FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Încă o problemă pentru Copos » Datori şi la Şumi

Foto: Lorand Vakarcs
Foto: Lorand Vakarcs

Articol de - Publicat vineri, 03 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 02 iunie 2011 20:41

Rapidul a pierdut litigiul cu Şumudică şi cu secunzii acestuia, fiind obligată să le plătească 27.000 de euro. Pînă la finalul lunii, giuleştenii trebuie să fie pe zero la datorii, altfel riscă să nu joace în Europa

După ce a dat clubul în judecată la mijlocul lunii mai, Marius Şumudică a învins marţi Rapidul la Comisii şi aşteaptă să primească 16.000 de euro, reprezentînd salariile pe martie şi aprilie. Alb-vişiniii sînt obligaţi de federali să le achite şi colaboratorilor lui Şumi, secundului Bogdan Andone şi preparatorului fizic Bebe Bărbulescu, rate contractuale de 11.000 de euro. În plus, Şumudică trebuie să mai încaseze o tranşă de 16.000 de euro, salariile pe lunile mai şi iunie, pînă la finele acestei luni. "Cei de la Rapid mai pot face apel la decizia primei instanţe, dar ştiu şi ei că nu au cum să se apere. Cazul este clar, trebuie să scoată banii!", a precizat fostul "principal" din Grant.

Noile datorii se adaugă la grosul sumei cu care Rapidul figurează în acest moment restanţieră către terţi, aproximativ 900.000 de euro. După ce a plătit în acest an peste 7 milioane de euro datorii către stat, George Copos trebuie să mai facă un efort financiar pentru ca Rapidul să fie primită în play-off-ul Europa League. Şi asta pînă la sfîrşitul lunii iunie, cînd UEFA a cerut tuturor cluburilor să facă dovada că sînt pe zero cu datoriile către terţi pentru a putea fi programate în competiţie.


"Am auzit şi eu că Rapidul va avea probleme cu UEFA dacă nu-şi achită obligaţiile. Probabil că mă vor ţine cu această datorie pînă în ultima zi, mi-e tot mai clar că au vrut să-şi bată joc de mine"
Marius Şumudică, fost antrenor Rapid

"Dacă Şumudică a cîştigat litigiul, înseamnă că trebuie să-i dăm banii. O să avem grijă să şi-i primească"
Dinu Gheorghe, preşedinte Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
papuasu
papuasu  •  03 Iunie 2011, 17:21
Postat de forza1rapid pe 03 Iunie 2011, 16:14

Sumi pai tu spuneai ca antrenezi si gratis Rapidul si acum ce faci ?

gratis???stati cuminti ca nu e asa................

forza1rapid
forza1rapid  •  03 Iunie 2011, 16:14

Sumi pai tu spuneai ca antrenezi si gratis Rapidul si acum ce faci ?

florynrapid
florynrapid  •  03 Iunie 2011, 12:30

da i bani nea george omul sii merita

Vezi toate comentariile (7)
Comentează