FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO.EXCLUSIV Încă o promisiune încălcată de Cortacero la Dinamo + „Câinii” pierd un titular înainte de meciul cu FC Voluntari

Articol de - Publicat joi, 19 noiembrie 2020 14:11 / Actualizat joi, 19 noiembrie 2020 16:36

Dinamo se pregătește pentru ultimul antrenament înaintea meciului de mâine seară, cu FC Voluntari, de la ora 20:30, din Ștefan cel Mare, iar apele nu sunt liniștite la formația alb-roșie.

Promisiunea managementului spaniol, cum că se vor juca toate partidele pe Național Arena, s-a risipit cum nu au acoperire cele vizavi de trimiterea celor 400.000 de euro de la Pablo Cortacero, bani ce n-au ajuns până la această oră.  Astfel, meciul cu FC Voluntari se va juca tot pe arena din „Ștefan cel Mare”.

Deși vinerea trecută Don Pablo a anunțat acest detaliu pe site-ul oficial al grupării, la trei săptămâni din primul moment al promisiunii!

Trecând peste detaliile financiare, în condițiile în care jucătorii străini și-au anunțat deja impresarii să facă formalitățile la FIFA pentru a-i elibera de angajamentele de la Dinamo, Cosmin Contra a fixat antrenamentul pentru ora 17:00. Jucătorii nu vor lua masa împreună, nu se va face cantonament după ședința de pregătire, așa cum a anunțat GSP.RO încă de ieri. 

2 mii de eurocostă închirierea stadionului din Ștefan cel Mare

25 de mii de eurocostă închirierea Național Arena

Alexander Gonzalez nu joacă în Dinamo - FC Voluntari

Fotbaliștii vor pleca acasă, revin mâine la prânz pentru a mânca împreună, a se odihni înainte de startul partidei, se va pleca direct de la Săftica în centrul Capitalei, la meci.

Totuși, roș-albii au primit astăzi vești bune. În urma testelor RT PCR de ieri, toate rezultatele sunt negative. Măcar din acest punct de vedere, dinamoviștii nu au de ce să-și facă griji. Dar există și un detaliu negativ. 

Alexander Gonzalez nu mai are când să facă testul coronavirus, conform regulamentului, astfel că va rata partida cu Voluntari! Venezueleanul trebuie să revină din țara sa, unde a jucat în partidele cu Brazilia (0-1) și cu Chile (2-1), acolo unde a fost apreciat pentru evoluțiile sale. Gonzalez a jucat 7 meciuri pentru „câini" în actuala ediție, este unul dintre cei nou veniți care au dat randament, marcând și un gol.

VIDEO Dinamo, duel tare cu FC Voluntari. Totul despre meciul din Liga 1

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Dinamo ia în calcul o măsură extremă pentru a se salva! De cine se roagă să bage bani în club

Fostul antrenor de la Dinamo explică problema clubului: „Rezultatele nu au putut veni așa!” » Îi ceartă și pe jucătorii aduși în vară

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
masinameaeata
masinameaeata  •  20 Noiembrie 2020, 13:32
Postat de remarque pe 19 Noiembrie 2020, 15:44

eu nu inteleg de ce cineva din Spania sau de aiurea s-ar duce sa arunce cu bani undeva unde nu urmareste nimic. Adica sa bagi niste bani(multi sau putini) intr-o intreprindere(sa numim la modul general asa Dinamo) pe care o lasi sa moara, nu are nici o logica. Ceva nu se leaga. Cortacero a cheltuit juma de milion de EUR pentru ce in fond? Si daca are bani, de ce ezita? Eu nu gasesc nici o motivatie in actiunile acestui Cortacero. Nu pot intelege cine e si ce vrea. Ca sa aiba sens ceea ce face.

A luat 500.000 euro cu imprumut si din drepturile TV, Dinamo va incasa in jur de 2 mil de euro. Nu plateste nimic la nimeni, incaseaza 2 mil de euro, restituie imprumutul si diferenta ii baga in buzunar. Tu de ce crezi ca a promis salarii astronomice nu doar pentru Romania, ci si pentru campionate medii din Europa? Ca sa vina jucatorii momiti de ce salarii ofera spaniolii. In realitate, ei au urmarit doar sa tepuiasca, nu au avut niciun minut intentia sa reconstruiasca echipa, scopul lor a fost jaful. S-au folosit de brand-ul Dinamo, ca sa aduca jucatori si antrenori si sa incaseze drepturile TV pe un an de zile de la Liga. Liga ar trebuii sa voteze blocarea banilor si achitarea datoriilor, numai asa spaniolii isi vor lua ei teapa. Dar daca va face asta, doua zi o sa-i vezi pe acesti democrati de spanioli care ne invata cum sta treaba cu regulile de civilizatie, ca parca asa se spune la TV, ca noi eram inapoiati si nu stiam regulile demokratiei. Daca Liga nu le va da banii, a doua zi o sa-i vezi ca NU mai stau ascunsi cum stau acum, vor iesi la lumina prin avocati si alti interpusi si vor tipa in gura mare, inclusiv in ziarele din Spania, ca in Romania sunt incalcate drepturile fundamentale ale investitorilor straini.

creeperno
creeperno  •  19 Noiembrie 2020, 22:43

Aia cu camata sunt inventii ale presei. Sapasu si-a facut reclama si gata

tictris
tictris  •  19 Noiembrie 2020, 17:59
Postat de remarque pe 19 Noiembrie 2020, 15:44

eu nu inteleg de ce cineva din Spania sau de aiurea s-ar duce sa arunce cu bani undeva unde nu urmareste nimic. Adica sa bagi niste bani(multi sau putini) intr-o intreprindere(sa numim la modul general asa Dinamo) pe care o lasi sa moara, nu are nici o logica. Ceva nu se leaga. Cortacero a cheltuit juma de milion de EUR pentru ce in fond? Si daca are bani, de ce ezita? Eu nu gasesc nici o motivatie in actiunile acestui Cortacero. Nu pot intelege cine e si ce vrea. Ca sa aiba sens ceea ce face.

Individul asta n-are niciun euro al lui. Cele cateva sute de mii de euro pe care le-a adus pana acum la Dinamo sunt bani imprumutati cu camata.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează