FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Încă o revenire dezastruoasă? » Tatu e al treilea străin care se întoarce la Steaua

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 06 ianuarie 2013 14:26

Steaua a bifat în pauza de iarnă numai două transferuri: Gabriel Iancu şi Leandro Tatu.

Brazilianul de 30 de ani doar al treilea jucător străin care revine în Ghencea după ce s-a despărţit de club. Atacantul a rămas liber de contract vara trecută, după ce s-a despărţit de "militari". Acesta nu şi-a găsit echipă, recuperîndu-se după accidentarea suferită în penultima etapă a sezonului 2011/2012 cu Dinamo, scor 3-2.

Primele două experienţe de acest gen nu au fost deloc reuşite pentru Steaua. Pepe Moreno a evoluat în Ghencea în 2008, marcînd 5 goluri în 15 partide. Columbianul a fost foarte apreciat de suporteri, iar în 2010 a revenit în Ghencea. A evoluat în numai şase partide, lamentabil de fiecare dată.

Al doilea caz este cel al lui Emeghara. La finalul sezonului 20010/2011, nigerianului i-a expirat contractul. Din cauza problemelor la ambii genunchi, fundaşul dreapta nu şi-a găsit echipă, dar după două luni a fost chemat înapoi pentru a-l înlocui pe Gabi Matei, accidentat. A bifat numai şase meciuri şi a părăsit din nou echipa la finalul turului. Nici pînă astăzi nu a reuşit să-şi găsească un contract.

Dacă Pepe a impresionat în prima trecere pe la Steaua, iar Emeghara a fost util în momentele în care nu era accidentat, Leandro Tatu s-a remarcat în Ghencea doar prin ratări uriaşe. Brazilianul a evoluat în 28 de partide în campionat, marcînd de numai 3 ori, iar acum se întoarce după 8 luni în care nu a evoluat în nici un meci oficial.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
decocostel
decocostel  •  06 Ianuarie 2013, 20:36
Postat de rad1cal pe 06 Ianuarie 2013, 15:16

raku, ai mai multe personalitati?

are vreo 4:(((...da imi place de el ca nu se contrazice:))

dnbstep
dnbstep  •  06 Ianuarie 2013, 16:23

da sigur o sa fie o revenire senzationala....Tatu nu a rupt gura targului cand era apt si in forma....avea tehnica viteza dar rata exasperant....acum dupa o pauza de 8 luni + accidentare...mai mult ca sigur o sa joace ca Ibrahimovici

mutulica10
mutulica10  •  06 Ianuarie 2013, 15:21

e slab rau tatu , s-a accidentat in meciu cu dinamo tot din vina lui :))) , rateaza foarte mult oricum acum chiar nu are unde sa joace poate este a 3-4 solutie pe dreapta este Popa si Chipciu iar pe stanga Tanase si Parvulescu iar in atac nu are cum sa fie in locul lui Rusescu , iar Nikolici mi se pare mai util ca el sau Mihai Costea , ii vad soarta lui Pepe Moreno din al 2 lea mandat :)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează