FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CFR CLUJ 1-2

Încă un antrenor din Liga 1 trăiește periculos: "Dacă se ia vreo decizie, asta e. Eu zic să mă lase să rămân"

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 august 2018 20:08

CFR Cluj s-a impus în deplasarea de la Voluntari, scor 2-1 (vezi detalii AICI). Daniel Oprița, antrenorul ilfovenilor, speră să continue pe bancă și din etapa următoare.

"N-am reușit nici astăzi să câștigăm. Am întâlnit într-adevăr o echipă valoroasă. Iar am deschis scorul, dar nu am reușit să ținem de rezultat. Ne-am retras, deși am vorbit să facem pressing, să ținem de minge. Le-am zis să nu îi mai respecte atât de mult. CFR era o echipă de bătut astăzi.

Nu am înțeles cum am putut să primim acel prim gol. Am făcut o greșeală copilărească. Sper să vină și pentru mine prima victorie în Liga 1. Mă gândesc, ca orice antrenor care are o serie mai slabă, la plecare. Am încercat să schimb sistemul. Dacă o să fiu lăsat, o să o scot la capăt. Dacă se ia vreo decizie, asta e. Sperăm să obținem mai mult", a declarat Oprița pentru Look TV.

CLASAMENT LIGA 1 ACTUALIZAT

clasament

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează