FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Încă un fotbalist din Liga 1 își poate salva echipa de la insolvență: "Cu banii de pe el vom plăti datoriile"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 mai 2016 16:33

Chiar dacă a terminat pe locul 3 în Liga 1, Pandurii Târgu Jiu trece prin momente dificile din punct de vedere financiar, lucru confirmat chiar de antrenorul Edi Iordănescu.

Tehnicianul gorjenilor spune că există salarii restante la jucători, iar singura soluție ar fi vânzarea lui Ioan Hora. Cu banii de pe el plus suma venită din drepturile TV ar urma să se achite datoriile pentru ca echipa să nu intre în insolvență.

"Dacă zilele următoare nu se plătesc restanțele către jucători, există posibilitatea ca unii fotbaliști să facă memorii și automat să plec și eu. Zilele viitoare sunt decisive. Semne că problemele s-ar rezolva nu sunt, dar speranța moare ultima. Datoriile nu sunt foarte mari.

Există interes foarte mare pentru Hora din Polonia (Lech Poznan) și nu numai. Cu banii de pe jucător și cu cei veniți din drepturile TV s-ar putea plăti datoriile", a declarat Edi Iordănescu la Digisport.

19 goluri
a marcat Hora pentru Pandurii în acest sezon de Liga 1, devenind golgeterul competiției

"Răduț e la final de contract și știu că are oferte concrete din străinătate care sunt cu mult peste ce are din țara noastră. Pentru Nicoară există un anumit interes, chiar el mi-a spus. Nistor mai are contract un an, în cazul în care nu va fi plătit probabil își va depune memoriu" Edi Iordănescu

Ultimul fotbalist care și-a salvat echipa de la insolvență a fost Constantin Budescu, care a acceptat să se transfere în liga a doua din China.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
819602521427859
Stancu Florin  •  26 Mai 2016, 10:19

...ati uitat de clona fcsb-ista, cand a fost ajutata de latifundiarul, multimiliardarul, onestul, patriotul...mult stimatul hrebenciuc, care l-a imprumutat pe @lb@nez (acesta era la facultate in 2013) recuperandu-si banii dupa vanzarea lui chiriches la tottenham in vara lui 2013. Oricum urmeaza anul acesta sa se intample...treneaza cam de mult timp!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

robert1205
robert1205  •  25 Mai 2016, 19:26

Pandurii Târgu Jiu a jucat in divizia B o viata.

sooos1ck
sooos1ck  •  25 Mai 2016, 19:11

In iarna, cand a avut oferte reale nu i-ati dat drumul, acum milogiti-va, duceti-va in B, sa vina UTA, Gaz Metan, Rapid in A...echipe de traditie!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează