FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Încă un glonț: Talpan cere UEFA excluderea FCSB din cupele europene! "Nu-i mai putem permite să participe"

Articol de GSP - Publicat marti, 08 mai 2018 11:12

FCSB riscă să piardă campionatul după eșecul de la Iași, scor 0-1, însă Gigi Becali poate avea o problemă și mai mare.

Juristul CSA Steaua, Florin Talpan, a fost prezent la Înalta Curte de Casație și Justiție pentru a ridica certificatul de grefă, în urma deciziei definitive conform căreia marca "Steaua" aparține Armatei.

Următoarea dorință a colonelului CSA este excluderea FCSB din competițiile europene.

"Am luat certificatul de grefă cu hotărârea ÎCCJ și pregătesc toate hotărârile pe care le avem pentru a notifica UEFA cu privire la această situație. Nu mai trebuie să-i permitem lui FCSB să participe, să fie cap de serie, având în vedere toate aceste procese câștigate", a spus Florin Talpan pentru ziare.com, la sediul ÎCCJ.

Conform sursei citate, Talpan a spus că va cere din nou oficialilor FRF să informeze șUEFA despre situația actuală a clubului FCSB.

Vezi și: AUDIO / FA-BU-LOS! Reacția în direct a lui Florin Talpan, jurist și colonel MApN, în momentul în care Poli Iași a înscris cu FCSB :D

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (66)
alexny
alexny  •  08 Mai 2018, 22:13
Postat de saviola2_8 pe 08 Mai 2018, 14:34

si frf,lpf si UEFA, spun ca suntem steaua, dar ai ales majoritatea fanilor sustin fcsb/steaua! acum ce faci> treci la scris mailuri catre UEFA!:)) apropo, nici o instanta nu spune ca nu suntem echipa de fotba infiintata in 1947, cu doar ca nu mai avem voie sa folosim marca armatei! o mica mare diferenta!:)

aceste instante sint la fel ca armata sau au fost obligate sau santajate de armata. Acest asa zis jurist de ce nu se ocupa de tranzactiile ilegale facute de armata dupa 89. De banii alocati armatei si necheltuiti cu sau facut afaceri pe la tirgurile din Bucuresti. Armata cumpara marfa (computere . antene de satelit. copiatoare .microfoane ..... si multe altele) care la momentul acela erau nisip si faceau procese verbale de custodie . Multe din astea ajungeau acasa la generali dupa ce se casau desi inca nu erau livrate.

cris4co
cris4co  •  08 Mai 2018, 21:28

Vrajeala...Cândva Steaua si FCSB se vor unii si vor fi o singura echipa. Nu dispare niciuna. Asa cum se va intampla si cu Rapid.

alexny
alexny  •  08 Mai 2018, 21:10

asta e un tradator / cum sa ceri ca o echipa romaneasca sa fie exclusa din Europa atita timp cind primesti un salariu de la stat? asta este un prejudiciul adus Romaniei si romanilor / asta este tradare din partea celor care ar trebui sa protejeze Romania

Vezi toate comentariile (66)
Comentează