FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Încă un internațional român se ia de Daum! A renunțat la națională din cauza lui! Ce zice despre războaiele FCSB - Steaua și CS U - FC U

Articol de GSP - Publicat joi, 21 decembrie 2017 14:01

Andrei Prepeliță a vorbit despre perioada în care Christoph Daum a fost selecționer. A comentat și subiecte legate de fostele sale echipe, Universitaea Craiova și Steaua. Dacă în cazul Universității situația e complicată, în privința Stelei este tranșant.

"N-am jucat foarte mult cu domnul Daum, a doua repriză a meciului cu Polonia, de acasă, și un amical cu Rusia. Am intrat bine în meci, mi-a spus-o și dânsul după partidă. Apoi, am jucat bine și în Rusia, dar au urmat apoi trei meciuri la rând în care nu am mai evoluat deloc.

Să fiu rezervă la o vârstă înaintată ca fotbalist nu-mi cade bine. Așa că am discutat cu antrenorii secunzi și le-am spus că ar fi mai bine să se bazeze pe un jucător tânăr care să intre în atmosfera echipei naționale, să fie rezervă și, dacă nu e nevoie de mine, să mă lase la echipa de club.

Eu vorbesc doar de mine. În cele cinci sau șase meciuri, pe care le-am bifat la națională sub comanda lui Daum, am vorbit de două ori cu dânsul. Mă așteptam la altceva, pentru că veneam și eu de la un anumit nivel, jucasem în Champions League, în primăvara europeană", a spus Prepeliță la TV Digi Sport.

...despre CS U și FC U Craiova: "A fost o perioadă frumoasă pentru mine la Craiova, pe vechiul Oblemenco. Timp de patru ani și jumătate, m-am simțit foarte bine acolo. Am fost și căpitanul echipei un an și jumătate, așa că m-am simțit fotbalist cât am jucat la FC Universitatea Craiova. Acum, nu știu ce echipă mai e acolo.

Nu sunt din ’aripa Mititelu’, nu sunt din nicio aripă, dar nici nu pot spune că am jucat la o echipă care s-a înființat la doi ani după ce am plecat eu de acolo”, a spus Prepeliță, care mai apoi a continuat: ”dacă ei au tot ce trebuie din punct de vedere legal, nu am nicio treabă".

...despre FCSB și Steaua: "La Steaua este o situație diferită, pentru că Steaua nu și-a întrerupt activitatea nici o zi și apoi a apărut FCSB. Steaua a avut continuitate. Ieri am fost Steaua, iar a doua zi am fost FCSB, dar eram aceeași jucători și același staff. Am schimbat stema, dar oamenii au fost aceeași. Eu sunt alături de Steaua în continuare, așa că sper ca aceste chestiuni, care au scindat fanii în două, să se rezolve cât mai repede".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
116009845860418
Gheorghe Mihaila  •  21 Decembrie 2017, 21:17

Un jucător mediocru.Nu a excelat.Un infatuat.A avut puține realizări in teren.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează