FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

OFICIAL. Încă un jucător a plecat de la Dinamo: „Manageri obraznici! Sunt obligat să explic ceva”

Foto: Facebook@ Dinamo +36   FOTO
Foto: Facebook@ Dinamo

Articol de - Publicat sambata, 05 decembrie 2020 10:34 / Actualizat sambata, 05 decembrie 2020 12:53

Dinamo a recăpătat gustul victoriilor, dar lotul pierde încă un jucător. Portarul Rene Roman și-a anunțat, oficial, plecarea de la clubul din Ștefan cel Mare, așa cum GSP.ro a informat încă de la mijlocul săptămânii. 

  • După Rene Roman, urmează Alexander Gonzalez și ceilalți străini aduși de managementul spaniol, iar proiectul „Nuevo Dinamo" se năruie pe zi ce trece.

Rene Roman, goalkeeper-ul de 36 de ani, a avut un discurs dur la adresa șefilor spanioli de la Dinamo. I-a tras la râspundere nu doar pe Pablo Cortacero, ci și pe Alex Couto, în special, dar și pe Rufo Collado. 

Rene Roman, mesaj dur la adresa conducerii lui Dinamo: „Prea multe minciuni”

Rene a ales să ofere un mesaj fanilor pe Instagram, procedură devenită o modă pentru jucătorii care părăsesc Dinamo. La fel au procedat și Borja Valle, și Isma Lopez, care i-au trimis „aprecieri" colegului lor. Plus ex-dinamovistul Jose Romera, care a fost și el la un pas să semneze cu Dinamo în luna septembrie.

„Azi se încheie experiența mea din București. Scurtă în timp, dar foarte lungă și intensă în experiențe. Am ajuns acum trei luni, atras de un proiect ambițios, cu scopul de a juca în competiții europene, dar totul s-a diluat odată cu trecerea zilelor, cu promisiuni (una după alta) care nu s-au materializat niciodată. Zi după zi... Prea multe înșelăciuni, prea multe minciuni, prea multe perioade de așteptare și prea multă suferință cu oamenii care au lucrat în jurul meu. 

Totul are o limită, plec de la Dinamo București. Și, deși o fac fără resentimente față de nimeni, sunt obligat să explic ceva: directorul general al Dinamo (n.r. Alex Couto) a îndrăznit să spună într-un interviu că „gruparea nu avea nevoie de spanioli, avea nevoie de profesioniști". Îmi voi permite să spun un lucru: clubul nu are nevoie de nimic, mai degrabă are destule. 

Are o mulțime de manageri obraznici care se gândesc doar să-și ascundă gestionarea necorespunzătoare și minciunile, distrugând cariera și munca oamenilor care și-au demonstrat profesionalismul de mulți ani. Nu plec deloc fericit, dar sunt mulțumit că am dat totul zilnic. 

De asemenea, pentru că am cunoscut un oraș care mi-a depășit cu mult toate așteptările, pentru că am întâlnit oameni care cu siguranță vor continua să mă însoțească pentru tot restul vieții și pentru că a am jucat la un club intens, pentru că atâta timp cât acea masă socială mare încă este acolo, Dinamo va continua să fie tot mai aproape de a fi din nou un mare nume în Europa. 

Trebuie doar să îndepărteze balastul, care nu trebuie. Mulțumim fanilor, pentru ajutor, pentru încurajări și înțelegere. Pot spune că am jucat pentru cel mai mare club din România. Am jucat la Dinamo, am jucat în Ștefan cel Mare, am jucat pe Arena Națională din București! Mulțumesc, Doar Dinamo București", este mesajul de adio al lui Rene.

OFICIAL. Încă un jucător a plecat de la Dinamo: „Manageri obraznici! Sunt obligat să explic ceva”

3 meciuria bifat Rene la Dinamo, primind trei goluri, într-un meci menținând poarta neperforată

FOTO Cele mai tari imagini din meciul FC Argeș - Dinamo 0-1

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
+32 FOTO

VIDEO Radu Birlică, director departament marketing Dinamo: „Cine are onoare, rămâne până la sfârșitul anului”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Cosmin Contra a răbufnit, după FC Argeș - Dinamo 0-1: „Să vă fie rușine!”

Ultimele detalii de la șefii lui Dinamo: „Situația e critică” » Anunț clar: „Avem antrenor!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
unitedsteaua50
unitedsteaua50  •  06 Decembrie 2020, 16:51

Un fotbalist care scrie despre multele lucruri bune de la Dinamo, desi a fost neplatit si pacalit de spaniolii lui...

unitedsteaua50
unitedsteaua50  •  06 Decembrie 2020, 16:49

Frumos!

mehighms
mehighms  •  06 Decembrie 2020, 08:07
Postat de creeperno pe 05 Decembrie 2020, 22:41

Cand o decide justitia ca a fost ilegala, atunci o fi ilegala. Pana atunci, negoita are un proces care-l poate pierde dar si castiga. Oricum daca apar prin magie acele 15 milioane de euro datorii, le rezolva domnul Cortacero cu alte mariri de capital

ba cat esti de ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează