FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Încă un jucător îşi anunţă plecarea de la Dinamo: "M-am frămîntat mult, dar trebuie să merg mai departe"

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 iunie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 14 iunie 2014 12:47

După Dragoş Grigore, Dinamo s-a despărţit de încă un jucător. Ţinut în afara lotului ca urmare a gafelor din meciul cu Viitorul, scor 1-2, Ionuţ Cioinac şi-a anunţat plecarea din "Ştefan cel Mare".
Mijlocaşul central a scris pe Facebook despre despărţirea de Dinamo:

"De bună voie şi nesilit de nimeni am luat decizia de a merge mai departe. E ca şi cum te-ai trezi dintr-un somn adânc şi-ţi dai seama că trebuie neapărat să sari din pat şi să trăieşti mai departe. Am avut motivele mele, pe care prefer să nu le dezbat aici şi acum. M-am frământat mult, e drept. Nu e uşor să iei o decizie majoră care schimbă cursul vieţii tale, mai mult, atunci când deja acel lucru a început să facă parte din viaţa ta zilnică. Plecarea aceasta a fost ca şi o despărţire de cineva drag, însoţită de priviri derutate din partea unora şi de înţelegere şi victorie din partea altora, de întrebări mai mult sau mai puţin pertinente şi de afirmaţii, constatări care de care mai veridice sau nu.

Şi în toate cazurile, oamenii trebuie să fie conştienţi că totul se întâmplă cu un motiv...mă bucur ca am facut parte din acest grup minunat.... SUCCES INCONTINUARE!!!"

Cioinac a devenit celebru la Dinamo după s-a făcut public că pe Facebook îşi declara dragostea pentru Steaua.

Ionuţ Cioinac explică mesajul de dragoste pentru Steaua şi erorile din meciul cu Viitorul: "Sînt mulţi care mă înjură"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
zecs93
zecs93  •  14 Iunie 2014, 20:37
Postat de unico_biancorossi pe 14 Iunie 2014, 17:10

daca ai fi emrs la jocurile lui dinamo 2 il puteai evdea. a fost unul dintre cei mai buni din echipa a doua, tot returul. fara discutie ca era mult mai bun decat melcii bubakar si da silva.

poate fata de BUBAcar era peste, dar fata de Elton te asigur ca nu, la primu meci cu Viitoru o echipa vai de capu ei, nu ma impresionat deloc, era f.lent, se pare ca a semnat cu Botosani, il voi vedea sezonu urmator atent sa vad daca e ceva de capu lui !!! App: Dinamo-Craiova 3-1 la juniori, bravo copii, manole a facut meciul lui, A.Ivan iar a marcat pt olteni !!!

fangigi
fangigi  •  14 Iunie 2014, 19:02
Postat de fiulploii pe 14 Iunie 2014, 11:38

Asta da pierdere. Nu mai pot dormi dinamovistii de suaprare ;(

Da, sunt tristi dinamovistii de fiecare data cand un st3l3mooist se duce invartindu-se!

mihaiteodorolteanu
mihaiteodorolteanu  •  14 Iunie 2014, 18:38
Postat de unico_biancorossi pe 14 Iunie 2014, 17:10

daca ai fi emrs la jocurile lui dinamo 2 il puteai evdea. a fost unul dintre cei mai buni din echipa a doua, tot returul. fara discutie ca era mult mai bun decat melcii bubakar si da silva.

O fi jucat bine la Dinamo II (Liga a 3-a ) dar la Dinamo Bucharest (Locul 4 / Liga 1 ) n-a facut fata SUCCES CONIAC !!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează