FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Încă un jucător pe lista neagră! Becali s-a săturat: "I-am zis impresarului să-i caute echipă!"

Articol de GSP - Publicat luni, 23 iulie 2018 11:43

Florinel Coman (20 de ani) a fost adus de Gigi Becali de la Viitorul în schimbul a două milioane de euro. Hagi păstrase procente dintr-o vânzare ulterioară, pe care Gigi a decis să le cumpere apoi pentru încă un milion.

Așadar, FCSB a plătit 3 milioane pentru fotbalistul care poate evolua ca mijlocaș ofensiv. Totuși, patronul roș-albaștrilor e convins că nu va putea să-l vândă pe bani foarte mulți.

A vorbit deja cu Pietro Chiodi, impresarul acestuia, și i-a cerut să-i caute echipă lui Coman, una care să plătească 3 milioane de euro pentru internaționalul U21.

"Nu am cum să-l mai vând pe Coman pe 70 de milioane sau 100 de milioane. Am sunat impresarul și i-am zis să-i caute echipă pe 3 milioane, să-mi scot banii pe el. M-am lămurit", a zis Becali la ProX. 

4 goluri 
a marcat Florinel Coman la FCSB în sezonul trecut, reușind și 6 pase decisive în 37 de meciuri 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
alexzece
alexzece  •  25 Iulie 2018, 00:00
Postat de martinpen pe 23 Iulie 2018, 16:11

Nu are legatura fumatul cu fotbalul... Lacatus fuma,Danut Lupu, Dobrin, Sames, Stefanescu, si tot asa... Cruyff la fel... I-a impiedicat cumva fumatul sa joace la cel mai inalt nivel ?

Pe vremea lui Pazvante mai mergea.In vremurile de azi,nu.Plus ca spre deosebire de cei pe care i-ai enumerat.Coman nu are nici o fractiune din talentul lor.O zburatoare fitoasa care a dat de bani.Atat.Crieierul cat o bobina.

581534618615543
Robert Ivan  •  23 Iulie 2018, 21:51

Florinel Coman o puslama care a prins sansa vietii la Steaua si un salariu colosal pentru talente de curtea scolii.

corectu
corectu  •  23 Iulie 2018, 17:29

"Tutunul dauneaza grav sanatatii".E clar.Nu vedeti cat alearga intr-un meci?Tutunul ca si bautura afecteaza organismele mai putin rezistente. Deci NU!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează